Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Dit interactieve model van Maze is ingewikkeld, maar is makkelijker te gebruiken dan andere ontwerpen vanwege de twee uitgangen. De moeilijkheid ligt erin dat het doolhof ingewikkeld is en daardoor het verkrijgen van de prijs vertraagd.
Wij raden u aan eerst een product in het midden te plaatsen zodat uw huisdier weet wat de bedoeling is en daardoor meer gemotiveerd zal zijn om de volgende prijs te halen.

Dog food offers

Nina Ottosson Educatief Doolhof met beloningen voor Grote Honden

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Educatief Doolhof met beloningen voor Grote Honden

  • Verwijzing886284582209
  • MerkNina Ottosson
  • MaterialenPlastic
  • TypeWielen

Beschrijving Nina Ottosson Educatief Doolhof met beloningen voor Grote Honden

Een traktatie Maze voor uw hond en kat "Amuses, entertaint en activeert. Kleine en Grote Put traktaties in het gat aan de bovenkant aan beide zijden van de Dog Treat Maze. De hond moet werken om de Dog treat Maze in beweging, zodat het wiebelt, rotsen en soms draait rond, zodat de traktaties passeren een doolhof binnen aan beide kanten en dan uit te vallen door de openingen aan beide boven-en onderkant. Dog Treat Maze is een traktatie doolhof dat activeert en entertaint uw hond. .. De onvoorspelbare beweging houdt het speelgoed uitdagend kan binnen of buiten worden gebruikt op alle lekkernijen die passen in het gat aan de bovenkant, kan komen door de gaten aan de zijkanten Afmetingen:. Small 18 cm & Groot 25 cmDog Treat Maze is eenvoudig te reinigen, spoelen met stromend water. Tips .... Maak het moeilijker voor de hond om de traktaties uit te krijgen door er een stuk van een papieren handdoek in een van de gaten van zowel de boven-en onderkant, zodat de traktaties alleen kan komen uit een gat per kant .... Laat uw hond werken voor zijn eten en voeden de maaltijden in de Dog Treat Maze. Perfect voor zowel langzame en snelle eters.

Meningen van de klanten Nina Ottosson Educatief Doolhof met beloningen voor Grote Honden

4 Sterren | 2 Beoordelingen
5 Sterren
50%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
50%
1 Sterren
0%
Bij
in

El juguete esta bien lo que pasa es que tienes que estar pendiente de el perro porque no es muy resistente, supongo que depende para que tipo de perro

Bij
in

Baguira ya está disfrutando de su compra. La entrega fue muy rápida y todo está en orden. Gracias, seguiremos contando con sus servicios.