Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Dit model van Finder bied de mogelijk voor uw huisdier om met zijn neus of poten de botten te bewegen en in vier verschillende richtingen te duwen. 

Interactief speelgoed dat de perfecte manier is om met uw honden te oefenen. Opvoeders raden dit product aan om de band tussen eigenaar en huisdier te verbeteren en daarnaast ook om beter gedrag aan te leren. Een mogelijkheid is naast uw hond te zitten en hem te helpen bij het zoeken naar de snacks. Het is wel de bedoeling, om zijn zintuigen te verbeteren, dat uw huisdier na een tijdje zelf op zoek gaat naar de snacks.

Dog food offers

Nina Ottosson Finder

De hond moet naar traktaties zoeken door de bewegen blokken in vier verschillende richtingen op de schuiven. Het blok kan pas worden opgetilt aan het einde van elke spoor. Onder elk blok zit een hol waar traktaties is kunnen worden verborgen .. Het i ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Finder

  • Verwijzing7312133331344
  • MerkNina Ottosson
  • MaterialenPlastic
  • NiveauNiveau 2
  • TypePlanken

Beschrijving Nina Ottosson Finder

De hond moet naar traktaties zoeken door de bewegen blokken in vier verschillende richtingen op de schuiven. Het blok kan pas worden opgetilt aan het einde van elke spoor. Onder elk blok zit een hol waar traktaties is kunnen worden verborgen ..

Het idee ...

van de DogFinder is dat u en uw hond een leuke en plezierige tijd samen hebben. De hond zal leren hoe te zoeken naar de traktaties door het bewegen van de blokken met zijn poot of neus in vier verschillende richtingen. Het blok kan pas worden opgetilt aan het einde van elk spoor. Onder de blokken bevinden zich holtes waar trakties in kunnen worden verborgen. U kunt 1 of 2 blokken in elk spoor plaatsen. Leer de hond om woorden te begrijpen, zoals: wachten, ga je gang, back off, vinden, zitten enz. terwijl je speelt. Verbeter uw relatie met uw hond. U demonstreert. De hond/kat kijkt, luistert en leert. Beloon als ze dingen goed doen. Samen zullen jullie veel plezier hebben!

Gebruik ...

De eerste keer plaats u slechts één block in elk spoor, met traktaties onder het blok. Laat de hond aanwezig zijn als u de trakties verstopt. Vertel de hond dat hij het mag proberen en de traktaties zelf mag gaan zoeken. Als de hond het niet begrijpt, til dan een blok op en toon de traktatie, laat het hem vervolgens opnieuw proberen. Beloon de hond zodra hij dingen goed doet. Als de hond heeft begrepen hoe het werkt, verberg je verschillende traktaties in het spel. Het hangt af van de hond hoe vaak je het lukt om te spelen. Als de hond probeert te bijten in het spel of onderdelen ervan, leg je hand er dan overheen en stop het spel. Als de hond tot rust is gekomen kun je weer zeggen ‘ga je gang’, en laat de hond het opnieuw proberen. Als de hond vaker wil bijten, leer hem dan om alleen te werken met zijn poot. Indien de hond zich op het spel wil werpen en overmatig slaat met zijn poot, dan moet u hem leren om net de neus te werken, door het spel op een kruk/stoel te zetten die is aangepast aan de grootte van de hond. Dit is ook handig als de hond een gewonde poot heeft.

Verhoog de moeilijkheidsgraad ...

Door meer blokken te plaatsen in elk spoor.

Tips ...

Als de hond/kat het moeilijk vind om grip te krijgen op de blokken, kunt u touwtjes binden door de gaten in de blokken.

Belangrijk ...

Laat de hond/kat niet kauwen of bijten op het speelgoed. Speel alleen samen met de hond/kat, laat de hond/kat niet onbeheerd achter. De hond/kat moet niet spelen of kauwen met de blokken/onderdelen. Berg het spel op wanneer je klaar bent met spelen. Alleen voor dieren, geen speelgoed voor kinderen. Geschikt voor honden en katten van alle leeftijden en maten.

Meningen van de klanten Nina Ottosson Finder