Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Rattle Reward blikjes. Hypoallergene beloningen met natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een voordelige gezondheid van uw hond.
Toen aan uw hond te belonen voor goed gedrag door middel van een snack dat niet teveel vetrijke voedingsmiddelen of ingrediënten heeft die zorgen voor teveel calorieën. Beloon uw hond met snacks voor een goede gezondheid. De samenstelling zorgt voor een betere spijsvertering van uw hond. 

Voor als we onze hond opvoeden is het belangrijk te zorgen voor een beloning met een goede nutritionele samenstelling om zo het gedrag en de gezondheid van uw hond zo optimaal mogelijk te verbeteren. 

De variëteit van dit type blik betekent dat het perfect kan worden gebruikt voor een lange periode. 

Dog food offers

The Company Of Animals Rattle & Reward Kip voor Honden (grote blikken)

Rattle & Reward Natural Pet Treats zijn ideaal voor wandelingen, training, in huis of tuin, maar ook als alledaagse beloning voor honden en katten.Rattle & Reward Natural Pet Treats is een super stijlvolle 3D-reliëf metalen tin. De metal ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen The Company Of Animals Rattle & Reward Kip voor Honden (grote blikken)

  • Verwijzing5060184140324
  • MerkThe Company Of Animals
  • VoedingswaardenNaturel
  • LeeftijdNon Specifieke
  • SmaakKip
  • Hond MaatNon Specifieke

Beschrijving The Company Of Animals Rattle & Reward Kip voor Honden (grote blikken)

Rattle & Reward Natural Pet Treats zijn ideaal voor wandelingen, training, in huis of tuin, maar ook als alledaagse beloning voor honden en katten.Rattle & Reward Natural Pet Treats is een super stijlvolle 3D-reliëf metalen tin. De metalen tin creëert een rammelend geluid als je het schud. Het praktische, op zak formaat, hersluitbare blikje helpt geuren en morsen te verkomen.Ingrediënten: Pluimvee meel *, Verse kip (min 26%), bruine rijst, haver, aardappelen, kip Fat *, * Kip Lever, biergist. Lijnzaad, zalm olie *, Zeewier, Gemengde Kruiden (tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie), Natuurlijke anti-oxidanten *, Paardebloem, L-carnitine, Prebiotica (FOS MOS), Taurine, Glucosamine, Chondroitine, MSM, mineralen, vitaminen.

Meningen van de klanten The Company Of Animals Rattle & Reward Kip voor Honden (grote blikken)