Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Onze huisdieren horen vrij te zijn van parasieten, om zo de gezondheid en het welzijn te verbeteren. Om dit te doen moet u ze beschermen, vooral in de zomer als uw huisdier gevoeliger is voor potentiële insecten.

Shoo!Tag presenteert een alternatief voor pipetten en vlooienbanden. Dit afweermiddel is speciaal voor vlooien, teken en zelfs muggen. Het is belangrijk om te weten waar het afweermiddel het beste werkt, en daarom raden we aan het product te plaasten in de kraag van uw huisdier. Dit product werkt voor 36 uur voordat het moet worden vervangen en neemt geen chemische stoffen op.

Dog food offers

Shoo!Tag Voor Katten - tegen Teken

door

Shoo!Tag

SHOO!Tag - Voor katten, dit product is een kaart met een magnetische strip die een frequentie uitzendt die bepaalde insecten afstoot. Geen batterij nodig omdat het de energie uit de bewegingen van uw kat haalt. Bevat geen schadelijke chemicaliën ...

Maat

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Eigenschappen Shoo!Tag Voor Katten - tegen Teken

  • Verwijzing6430030779364
  • MerkShoo!Tag
  • Maat8 cm
  • Product Soort
  • Insecten en Parasieten

Beschrijving Shoo!Tag Voor Katten - tegen Teken

SHOO!Tag - Voor katten, dit product is een kaart met een magnetische strip die een frequentie uitzendt die bepaalde insecten afstoot. Geen batterij nodig omdat het de energie uit de bewegingen van uw kat haalt. Bevat geen schadelijke chemicaliën.

Meningen van de klanten Shoo!Tag Voor Katten - tegen Teken