Seresto

Seresto

  

Opinie: Seresto

Evaluaties van Seresto
Beoordelingen in andere landen
 • Gepubliceerd door op 03/06/2016
    

  Top product met reflector dingetjes die je er op kan doen. 2de keer dat we deze banden kopen met succes. na 6 en een halve maand beginnen we te twijfelen of hij nog optimaal werkt. Wel voor de vlooien maar één van onze honden had toch een teek. Dus nieuwe gekocht. Onze honden zwemmen veel dus ik denk dat dat invloed heeft op de lengte van de werking. We doen ze wel altijd af als ze gewassen worden, om het zo min mogelijk de werkende werking er af te wassen. Maar tot die tijd heeft het goed gewerkt. Naar mijn mening fijner dan een pipet, Daar werden de honden altijd zo vettig van je moet het vaak doen en ik vind vooral 1 merk erg stinken. Dus al is de 8maanden niet gehaald door de andere voordelen vind ik dit zeker de moeite waard. Levering van Miscota is top. Het komt uit Spanje dus verwacht niet dat het er de volgende dag is. Maar de prijs is dan ook stuk beter.

  Zie Anti-parasiet hondenhalsband
 • Gepubliceerd door op 23/03/2015
   

  De Seresto-bandjes hebben het vorig jaar de beloofde 7 maanden waargemaakt bij al onze 5 hondjes. Dit jaar zijn het er 6 en hebben we de bandjes bij Miscota besteld. Bij Miscota waren ze op het moment van bestellen namelijk veruit het goedkoopste. Bij alle bandjes zaten ook nog eens 3 leuke reflectoren die vastgeklikt kunnen worden aan de bandjes. Ben helemaal tevreden met de afhandeling door Miscota.

  Zie Anti-parasiet hondenhalsband
 • Gepubliceerd door op 29/01/2015
    

  de werkzame 7-8 maanden worden niet waargemaakt. mijn 1e band heeft ruim 5 maanden goed gewerkt. daarna tijdens kambeurt weer vlooien ontdekt. Is dus duur bandje geworden.

  Zie Anti-parasiet hondenhalsband