Online shop voor huisdieren

Gratis verzending vanaf €99

Royal Canin

Royal Canin

Het succes van Royal Canin is terug te voeren op de ambitie van de Franse dierenarts Jean Cathary. Deze dierenarts, gevestigd in het Zuid-Franse Aimargues, constateert in 1967 dat honden kampen met huidproblemen als gevolg van voedselallergie. Hij stelt zich als doel een hondenvoeding te ontwikkelen die huidproblemen tegengaat.

Onbetwiste pionier

Van meet af aan concentreert Royal Canin zich op het ontwikkelen van droogvoeding. Het succes van de voedingen leidt ertoe dat Royal Canin gestaag de hoogstaande productiemethoden kan uitbouwen en een onderzoeksteam kan oprichten. Vanaf het begin doen we dit samen met fokkers.

SIZE-concept

In 1980 beleeft Royal Canin een wereldprimeur met een voeding die specifiek is samengesteld voor de groei van pups voor grote rassen. De voeding voor pups is de basis onder het succesvolle SIZE-concept: het eerste voedingsprogramma dat rekening houdt met de voedingsbehoeften van honden van kleine, middelgrote en grote rassen (Mini, Medium, Maxi). In 2001 brengt Royal Canin een voeding op de markt voor zeer grote hondenrassen (Giant).

Dieetvoedingen en meer

Royal Canin heeft grote vooruitgang geboekt op het gebied van honden- en kattenvoeding. We hebben de basis gelegd voor een nieuwe benadering van gezondheidsvoeding, fysiologische voeding, dieetvoeding en voeding voor specifieke rassen. Zo ontwikkelden we al sinds 1999 voedingen afgestemd op kenmerken van specifieke rassen. Denkt u bijvoorbeeld aan voeding voor Perzische katten of voor kortschedelige honden; voedingen die nauwkeurig aansluiten bij de kaak- en gezichtsvorm van deze dieren en daarmee bij het eetgedrag.

Royal Canin

Sorteer op...
287 producten op 12 pagina's
 • Gepubliceerd door Janny op 13/01/2021
   

  Goede informatie over de bestelling, snelle levering. Alle lof.

 • Gepubliceerd door Lonneke v. op 21/03/2017
    

  Goed voer. Lekkere grote brokken waar ze goed op moeten kauwen. Mijn katten zeuren er echt om dus ze vinden de brokjes erg lekker, gelukkig!

 • Gepubliceerd door Peter T. op 19/08/2016
    

  poes vind het geweldig ...nog nooit heb ik haar haar brokjes met zoveel plezier zien eten

 • Gepubliceerd door Inge C. op 19/06/2015
   

  Vrij nieuw in het assortiment van Royal Canin. Goede ervaring met deze brok. Mijn Dobermann is 15 maanden en heeft een goede uitgebalanceerde brok nodig. Brok ziet er goed uit, wel wat vettig. Ontlasting is verminderd en heeft in vergelijking met andere brokken minder 'geur'. Ik geef hem bewust minder dan de aanbevolen hoeveelheid. Ruim voldoende.

 • Gepubliceerd door Mandy d. op 29/01/2015
   

  Goede service, fijn dat je je zending kan volgen! En voer was netjes verpakt. Prijs is hier ook het laagst vergeleken met andere verkopers.

 • Gepubliceerd door Serge P. op 24/12/2014
   

  It is really good and our cats like it!
  What I like most that you sell a pack of 15 kg and close to reasonable price (together with entry discount). Thank you! Would like to buy also in 15 kg Urinary S/O and For Norwegian Forest Cats when you offer it
  .

 • Gepubliceerd door S F. op 20/11/2014
   

  Na internet bestelling van 15 Kg kwam ik tot mij verbazing er achter dat MISCOTA voor de op dat moment laagst mogelijk internet prijs, het hondenvoer helemaal vanuit Spanje verstuurde.
  Verbazingwekken voor die prijs, zelfs geen verzendkosten!

 • Gepubliceerd door Jeannette Meijer op 16/09/2014
   

  Beide katten vallen aan op de brokjes zodra ik de het voer pak. Qua smaak zit het wel goed dus.
  Het voer lijkt een gunstige uitwerking op de allergie te hebben. Soms is het niet voldoende om de huidreacties te voorkomen of genezen.

 • Gepubliceerd door Valerie P. op 15/09/2014
    

  Het zijn zeer smakelijke brokjes, worden goed gegeten door ons ouwe manneke van 16. Heb het besteld voor hem omdat hij zo vreselijk moeilijk loopt, erg stram en stijf. We geven het nu pas 1,5 week ofzo, nog geen verandering kunnen ontdekken, maar misschien komt dat nog. De prijs was hier het voordeligst, daarom bij jullie besteld. Mochten we verbetering zien, bestellen we zeker weer.

 • Gepubliceerd door op 23/04/2014
   

  Prima voeding voor een zeer lage prijs, gezien de verkoopprijs in de winkel. Netjes verpakt afgeleverd. Ben zeer tevreden.

 • Gepubliceerd door op 23/04/2014
   

  Gewoon goed! Niets op aan te merken!
  Tot de volgende bestelling! .........................................

 • Gepubliceerd door Ron C. op 02/12/2013

  Onze theemuts eet ze met plezier. Deze brokjes zijn aangeraden door de dierenarts maar ze zijn hier wel 15 euro goedkoper. Een aanrader dus...........

 • Gepubliceerd door Jeannette Meijer op 05/07/2013

  Lekker! Onze slanke kat wou ook dat ze zwaarlijvig was.... (maar is toen ze deze brokjes at door onbekende oorzaak doodziek geworden, dus zij krijgt geen obesitasbrokjes meer). Deze brokjes zijn geen straf voor onze dikke theemuts. Jammer dat de prijs ineens met 5% is verhoogd.

Bekijk alle gegevens van Royal Canin
rtp