AFP Oranje Chill Out Vochtinbrengend Speelgoed

door

AFP

All For Paws Hydrating Toys Chill Out Hydraterende speelgoed voor honden zijn speciaal ontworpen voor de zomer waar we 24 uur per dag water aan onze hond moeten bieden, zodat het gehydrateerd kan worden gehouden om de effecten van hoge temperatu ...

Maat

  • 15x15x4,5 cm 8,39 €0,83/M

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

  • x1 8,39 €8,39/aantal
  • x2 -€0,17 16,61 €8,22 last unit
  • x3 -€0,25 24,92 €8,14 last unit
  • x5 -€0,42 41,53 €7,97 last unit

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen AFP Oranje Chill Out Vochtinbrengend Speelgoed

  • Verwijzing847922082314
  • Gewicht125 GR
  • Maat15 cm, 15x15x4,5 cm
  • MerkAFP
  • Eenheden1

Beschrijving AFP Oranje Chill Out Vochtinbrengend Speelgoed

All For Paws Hydrating Toys Chill Out

Hydraterende speelgoed voor honden zijn speciaal ontworpen voor de zomer waar we 24 uur per dag water aan onze hond moeten bieden, zodat het gehydrateerd kan worden gehouden om de effecten van hoge temperaturen te voorkomen. Gewoon SUM & EACUTE; RGELO in water en uw hond tijdens het spelen van drinken / acuut; water.

& IExcl; Simply Sum & Eacuteos in Water!

Wanneer de zomer arriveert, is het belangrijk om ons alert te houden om te voorkomen dat onze hond de effecten van hoge temperaturen en belangrijk is; een van de belangrijkste dingen is om onze hond goed gehydrateerd te houden, daarom moet u water verse 24 verzenden. Uren per dag, met hydraterende speelgoed kan in een zeer f & aus worden gedaan, omdat alleen ondergedompeld in water water absorbeert, als een spons, en uw hond tijdens het spelen met hen drinken zonder het te realiseren.

speelgoed voor honden die het water behouden, gehydrateerd houden tijdens het spelen & nbsp;

Gewoon het onderdompelen in water, waardoor het speelgoed retestanquiry en acuut is; het water en wanneer ik het aan je hond geef. Drink tijdens het spelen. STA SER & AACUTE; een bron van zoet water dat uw hond de neiging heeft; Een F & Aacute, toegang overal in het huis. Het vinden van deze verfrissende speelgoed in de ontwerpen en vorst met fruit en ijs dat dankzij het efficiënte materiaal het water absorbeert en behoudt het. & Nbsp; verfrissend speelgoed hebben grappige ontwerpen en fruit, ijs en botten die naast zijn textuur grappig zijn Favoriete speelgoed van uw hond. & nbsp; de botten en de frisbee bovendien bevatten een drijvend materiaal, zodat u ook met hen kunt spelen in het zwembad of op het strand, bovendien. van LIM en het Sand & Iacute Slice door het uit te stoten een geluid dat je hond liefhebt.

All voor poten hydraterende honden speelgoed vervaardigd met materialen van first-kwaliteit en nbsp; waardoor ze zeer resistent en duurzaam zijn en, daarnaast, samen met alle zomerse honden voor honden die allemaal relaxen voor poten hebben Met uw huisdier in de zomer, maar ook om het altijd gehydrateerd en vers te houden om te voorkomen; De effecten van hoge temperaturen en de gevreesde hitteberoerte. Dit speelgoed is ongetwijfeld ideaal voor de warmte van de A & NTILDE; of, het zal u helpen en hydrateren aan uw hond en IExcl; zodat alles leuk is! & Nbsp;

hoofdkenmerken van hydraterende speelgoed

- Bewaar het water en nbsp;
- de botten float & nbsp;
- gewoon ontwerpen en fruit en vorst en nbsp;
- premium materialen

Belangrijke kennisgeving

Speelgoed is ontworpen om zoveel mogelijk mee te gaan terwijl het gebruik correct is.

Bekijk uw huisdier te allen tijde zolang u bent. Gebruik van elk type speelgoed.

Meningen van de klanten AFP Oranje Chill Out Vochtinbrengend Speelgoed

Standaard prijs

8,39

Autoship bestelling Hoe werkt het?

Bespaar in uw Autoship leveringen! + info

-5%
Op voorraad
-
+

Prijzen geldig voor vandaag