Online shop voor huisdieren

Gratis verzending vanaf €99

Retourneren & Terugbetalingen

Hoe kan ik een artikel retourneren  

Wanneer kan ik een product retourneren?

U kunt de artikelen in hun originele staat binnen 14 dagen na ontvangst ontvangen. 

Het product dat u terugstuurt, moet in de originele omstandigheden van de fabrikant, in dezelfde doos van oorsprong, goed verzegeld zijn, en in een andere doos of zak, zodat het transport geen etiketten op het product kan vastlopen.

Elk defect of defect in het pakket of het product, kan leiden tot annulering van de restitutie van het bedrag.

Uitzondering: er worden in geen geval geneesmiddelen of antiparasitaire producten teruggenomen, tenzij door onze fout een verkeerd product is verzonden, in welk geval wij het juiste product zullen ophalen en opsturen.

Hoe kan ik het retourneren?

Ew moet u alle producten veilig verpakken om beschadiging te voorkomen. Druk en vul het volledige retourblad binnen in het pakket in.

Om de zending te laten gaan naar het transportbureau dat u de voorkeur geeft en de naam en het adres van de afzender van onze logistieke faciliteiten vermelden:

Maskokotas SL
Pol. Ind. La punta, C/Aurora s/n
46691, Vallada (Valencia) 
España
España

Vergeet vooral om het retourformulier in te voeren zodat we de details van uw bestelling weten.

 

Abonnementstijd

De uiterste termijn voor de terugbetaling van het uitstaande bedrag bedraagt 14 dagen vanaf het moment van annulering / wijziging. Als het retourneren is, moet u er rekening mee houden dat ons magazijn eerst bevestigt dat het product teruggestuurd is onder de voorwaarden waarin het door de klant is ontvangen. (Zie sectie retourneren)

Heb je mijn retour ontvangen?

Als u niet is gecontacteerd, is het omdat ons magazijn nog niet heeft bevestigd dat uw bestelling al in ons bedrijf is. Zodra u het controleert en controleert, zullen zij u direct contact met u opnemen. We zullen het proces afmaken door de betaling te doen.

Hoe lang duurt het om een ​​terugbetaling te verwerken?

Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de vervoerder die u kiest, het pakket tussen 5 en 10 dagen duurt om op onze voorzieningen te komen. Zodra het aankomt, duurt het maximaal 10 dagen om alle afspraken te maken, dus een retour kan maximaal 20 dagen duren.

Zodra de restitutie is gemaakt, zullen wij u op de hoogte brengen van het resultaat en doorgaan met de betaling van het overeenkomstige gedeelte.

Onthoud dat we geen aanvullingen aanvullen.

Wij maken geen vervangingen

We maken in ieder geval geen ordervervangingen, ook wanneer de aankoop een incident heeft. In dit geval maken we de volledige terugbetaling van uw bestelling.

Niet retourbare producten

De producten die de retourzending niet toestaan zijn: 

- Eten is al geopend
- Imitatie sieraden producten
- Schoonheids- en haarproducten met het reeds geopende terrein

Ze hebben mijn terugkeer niet verzameld

Als het transportbureau uw adres niet binnen 24-48 uur heeft ontvangen na de bevestiging van uw ophaling, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

rtp