Our specialist's review

Bij Oscar V.

Oscar V.

Het is juist dat we goed controle moeten behouden over de voeding van onze honden om ervoor te zorgen dat onze honden een evenwichtig resultaat behouden. Alomvattende formules bestaan om te helpen met het vinden van het juiste droog- en natvoer. Dit wil niet zeggen dat u blind op deze formules af moet gaan. Deze Brit snacks zijn een goede keuze als u een snack nodig heeft om uw viervoeter te belonen voor goed gedrag. Hoewel het in grote hoeveelheid kan worden gegeten door uw hond raden wij u aan dit te beperken aangezien een extreme hoeveelheid schadelijk kan zijn voor uw hond. Deze snacks zijn natuurlijk en bevatten hypoallergeen, wat betekent dat u op moet passen met mogelijke allergieën of infecties bij uw hond.

media/1/banners/banner_1711541889_ciQ9oKB4.webp

Brit Mineral Sticks - Tandheelkundig

Het is belangrijk om na te gaan wat onze hond eet. Ze kunnen niet hetzelfde eten als wat mensen eten omdat dit onbalans kan veroorzaken in hun spijsverteringsstelsel. Er zijn veel variëteiten van uitgebreid droog- en natvoer, maar we moeten voor ... Hele beschrijving bekijken

Gewicht

  • 80 GR Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Dit vind je misschien ook leuk

Eigenschappen Brit Mineral Sticks - Tandheelkundig

  • Verwijzing8595602513680
  • Gewicht80 GR
  • MerkBrit
  • LeeftijdNon Specifieke
  • Snackvorm
  • Hond MaatNon Specifieke

Beschrijving Brit Mineral Sticks - Tandheelkundig

Het is belangrijk om na te gaan wat onze hond eet. Ze kunnen niet hetzelfde eten als wat mensen eten omdat dit onbalans kan veroorzaken in hun spijsverteringsstelsel. Er zijn veel variëteiten van uitgebreid droog- en natvoer, maar we moeten voorzichtig zijn bij de keuze bij het geven van dit voedsel aan ons geliefde huisdier. Deze Britse snacks zijn een goede keuze om uw hond te belonen voor goed gedrag en om hun mondhygiëne te verbeteren. U moet wel de hoeveelheid per dag controleren, aangezien teveel snacks slecht voor de gezondheid kan zijn. Deze snacks zijn van natuurlijke stoffen en zouden niet tot alergieën moeten leiden.
EIGENSCHAPPEN:
- Met calcium voor gezonde tanden
- Helpt tegen de ophoping van tandplak
- Hypoallergeen
- Hoge verteerbaarheid
- Veel vlees
- Met vetzuren voor glanzend haar
- Pakket: zip-lock. 105 g. aanvullend informatie

Meningen van de klanten Brit Mineral Sticks - Tandheelkundig