Online shop voor huisdieren

Gratis verzending vanaf €99

Ferplast voor honden

Ferplast voor honden

`Ferplast: een verhaal gebaseerd op inzet, ideeën, innovatief ontwerp en evolutie. Het begon met een vogel kooi en heeft het nieuwe huisdier generatie bereikt. Het verhaal van een bedrijf in perfecte harmonie met de behoeften van hun klanten, namelijk de huisdieren.´

Ferplast, met hoofdkantoor in Castelgomberto (provincie Vicenza - Italië), werd opgericht in 1966 door Carlo Vaccari, de eigenlijke voorzitter van de raad van bestuur na het aangesteld zijn zoon Nicola als General Manager van het bedrijf.
Voor 40 jaar, heeft Ferplast betrokken geweest bij het onderzoek en het creëren van innovatieve, veilige producten van geavanceerde kwaliteit en het ontwerp van de zorg te waarborgen en het welzijn van huisdieren. Het bedrijf wijdt aanzienlijke investeringen voor onderzoek en de studie van cutting edge technologie.

Oorspronkelijk opgericht als een typische commerciële onderneming van het noordoosten van Italië, vandaag produceert Ferplast meer dan 2000 soorten producten, telt ongeveer 1.000 medewerkers, verdeelt in niet minder dan 80 landen op vijf continenten en heeft de handel vestigingen in Italië, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Polen, Oekraïne, Slowakije, Rusland, Benelux en Brazilië en heeft 3 productielocaties, in Italië, Oekraïne en de Slowaakse Republiek .

Niet alleen honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels, vissen, amfibieën en reptielen: het Ferplast assortiment biedt de meest geavanceerde oplossingen die beschikbaar zijn voor het welzijn van elke familie van dieren en om de ervaring van het delen van uw huis met een dier des te aangenamer te maken.

Ferplast

Sorteer op...
108 producten op 5 pagina's
  • Gepubliceerd door annemiek v. op 17/06/2014
     

    De borstel ruikt lekker en hij laat het nu gewoon toe als je hem borstelt gewoon weg heel goed ben er erg bij mee je h u is ruikt heerlijk

Bekijk alle gegevens van Ferplast
rtp