Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Uitstekend outdoor design met plastic poten om het product van de grond af te houden. Zorgt voor bescherming tegen mogelijke temperatuurveranderingen. Wij benadrukken de mogelijkheid om de voorzijde te openen. Wij raden u aan om het bijgeleverde handboek te raadplegen als u moeite heeft met het in elkaar zetten van het product. Speciaal voor honden die vaak buiten zijn. Kies het product uit op basis van de grootte van uw hond. Vergeet niet dat tijdens koude temperaturen en regen de hond veel in hek hok zal zitten dus het plaatsen van speeltjes wordt u aangeraden.

Dog food offers

Ferplast Canadese Kennel

door

Ferplast

De nieuw ontworpen houten Canada kennel is een erg handige schuilplaats voor uw hond in de zomer. De voorkant van de Canada kennel kan volledig open, wat er voor zorgt dat je een platform hebt. Het platform is compleet met plastic voeten wat er voor ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Ferplast Canadese Kennel

  • Verwijzing8010690070179
  • MerkFerplast
  • Maat2, 4, 6
  • MaterialenHout
  • Type DakZadeldak
  • Tipo de Producto

Documenten

  • Instrucciones
  • Detalles canada
  • Detalles canada 2

Beschrijving Ferplast Canadese Kennel

De nieuw ontworpen houten Canada kennel is een erg handige schuilplaats voor uw hond in de zomer. De voorkant van de Canada kennel kan volledig open, wat er voor zorgt dat je een platform hebt. Het platform is compleet met plastic voeten wat er voor zorgt dat het plat blijft en het zorgt ervoor dat de kennel geisoleerd is van de grond.Afmetingen:
Model Lengte   
Breedte  
Hoogte
Canada 2 (Small) 78cm57cm 62 cm
Canada 4(Medium) 110cm69.5 cm 74.5 cm
Canada 6 (Large) 133.5cm88 cm 86.5 cm

Meningen van de klanten Ferplast Canadese Kennel

5 Sterren | 2 Beoordelingen
5 Sterren
50%
4 Sterren
50%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Precio elevado pero me parece una auténtica pasada, no es muy difícil de montar. Protege tanto del frío como del horrible calor de verano y estéticamente es preciosa.

Bij
in

Muy buena calidad, y relativamente fácil de montar, exceptuando los enganches del techo.. Pedí el tamaño grande ya que mi cachorro de 6 meses pesa ya 35 kilos y es muy resistente. En mi caso llegó defectuosa sin una de las patas de plástico y después de un mes aún no me han enviado el repuesto, por lo que aconsejo revisar bien el contenido al abrir la caja. Recomiendo también que le deis un par de manos de barniz incoloro al agua para exteriores satinado, protegerá la madera y será mucho más fácil de limpiar.