Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Furminator denkt aan de vacht en huid van uw paard door een borstel te ontwerpen die alle losse haren verwijdert zonder de huid van uw paard te beschadigen. Borstel met dit product van Furminator dagelijks, om zo haarverlies te verminderen en zichtbare resultaten te krijgen op korte termijn.

Dog food offers

FURminator Paarden

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen FURminator Paarden

  • Verwijzing854460001370
  • MerkFURminator
  • LeeftijdVolwassen, Senior, Puppy, Junior
  • HaarlengtePelo Corto, Pelo Semilargo
  • Product SoortHarken

Beschrijving FURminator Paarden

Vergieten paard haar kleeft aan uw kleding en in uw ogen en mond. Met de FURminator ® Equine Tool, is er een gemakkelijke manier om een ​​paard "winterjas" en losse haren sneller dan een borstel, hark of kam te verwijderen. Dagelijkse verzorging met de tool helpt gezondere huid en vacht te onderhouden en allergenen te verminderen, terwijl het stimuleren van de circulatie en de haargroei. Het ontwerp van de rand maakt het gereedschap door de topcoat te duwen om de ondervacht en losse haren snel en voorzichtig te verwijderen zonder te snijden of te irriteren gevoelige huid van het paard.
Vermindert het afstoten tot 90% RVS deShedding rand reikt tot diep onder de toplaag van je paard om voorzichtig te verwijderen ondervacht en losse hairUsed en aanbevolen door dierenartsen en professionele groomersGuaranteed tot uitstoting verminderen beter dan een borstel, hark of combDesigned door een groomer voor professionele resultsPatented technologieën

Meningen van de klanten FURminator Paarden