Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Te eten voor schone tanden. De mondhygiëne is belangrijk voor de gezonheid van uw hond. Om de mondhygiëne te bevorderen raden we u aan dit product als speelgoed te gebruiken en het aanbiedt als vorm van beloning. 
Greenies biedt dit soort van bot, in de vorm van een tandenborstel aan om de hardheid van uw hond zijn tanden te verbeteren. Hiernaast reinigt het product ook het tandsteen.
Wij raden u aan een bot te kiezen dat past bij de grootte van uw hond.

Dog food offers

Greenies Minipack Large (3 Stuks)

door

Greenies

80 % van de honden ouder dan 3 jaar last hebben van tandheelkundige ziekte ! De reden hiervoor is voedselresten die zich ophopen tussen de tanden en veroorzaken tandplaque en tandsteen . Slechte adem , ontstoken tandvlees en het verlies van tanden ka ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Ingrediënten Greenies Minipack Large (3 Stuks)

Granen, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vlees en dierlijke producten, fruit, mineralen, zaden, oliën en vetten, gist.

ingrediënten:
Kleurstof. Vitamine A (7529IU/kg), vitamine D3 (1543IU/kg), koper aminozuur chelaat hydraat (117mg/kg), aminozuur chelaat ijzer hydraat (386mg/kg), mangaan aminozuur chelaat, hydraat (92.6mg/kg), kaliumjodide (2.8mg/kg) aminozuur gecheleerd zink hydraat (1278mg/kg).

Eiwit 36,2%
Vetgehalte van 5,3%
Anorganisch materiaal 4.9%
Vezels brutas5.0%
Energía319 kcal/100g

Eigenschappen Greenies Minipack Large (3 Stuks)

 • Vermindert tandsteen en tandplak

 • Licht verteerbaar

 • Nutritioneel compleet

 • Reguleert halitose

 • Verwijzing5010394982023
 • MerkGreenies
 • Gewicht135 GR
 • LeeftijdNon Specifieke
 • Hond MaatMaxi, Gigant
 • Eenheden3
 • Snackvorm

Beschrijving Greenies Minipack Large (3 Stuks)

80 % van de honden ouder dan 3 jaar last hebben van tandheelkundige ziekte ! De reden hiervoor is voedselresten die zich ophopen tussen de tanden en veroorzaken tandplaque en tandsteen . Slechte adem , ontstoken tandvlees en het verlies van tanden kan het gevolg zijn. In het slechtste geval ziekten van de lever , het hart en de nieren zijn mogelijk . Daarom bij honden dagelijkse mondhygiëne is belangrijk .

Greenies Hondenkoekjes voor honden reinigen de tanden en verfrissen de adem van uw hond . Ze bevatten vitaminen en mineralen en zijn 100 % verteerbaar . De speciale vorm van de Greenies tandenborstel maakt het makkelijker voor de hond om de tandheelkundige zorg snack te houden met zijn voorpoten . Hoe kan schoon zijn achterste kiezen van de hond . Dus waar andere snacks niet zo gemakkelijk om er te komen .

De Greenies in een oogopslag:
- Reinig de tanden : de unieke vorm en textuur helpen om tandplak te verminderen
- Verfris uw adem : natuurlijke plantenextracten geven versheid
-100 % Genieten en gemakkelijk te verteren
- Met essentiële vitaminen en mineralen
Tanden schoonmaken en kauwen plezier in een
- Geen van de toegevoegde suiker
Honden houden van de smaak

Voor de nieuwe Greenies hoogwaardige grondstoffen gebruikt , vooral proteïnen , die worden gekenmerkt door een hoge Elastiziät . Deze elastische consistentie is de reden voor de hoge verteerbaarheid en geschiktheid voor honden van verschillende rassen . Een andere bijzonderheid is de chlorofyl , het groene pigment in planten , de Greenies geeft de unieke kleur en vermindert onaangename mondgeur van de hond . Wij raden borstelen van uw hond dagelijks met Greenies , in multipacks .


Voedingsadvies:
Greenies tandheelkundige kauwen is een voedingssupplement . Voeden een stuk per dag . Niet geschikt voor puppy's jonger dan 4 maanden . Gebruik binnen 14 dagen na het openen van de verpakking . Gelieve op een koele , droge plaats .

Meningen van de klanten Greenies Minipack Large (3 Stuks)

3 Sterren | 4 Beoordelingen
5 Sterren
50%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
50%
Bij
in

oh... habe soeben gesehen, dass sie nun plötzlich viel billiger geworden sind.... Das ist schon eher zu aktzeptieren....

Bij
in

Leider bekommt man die Greenies anscheinend nicht mehr in Deutschland und ich habe nicht aufgepasst beim Bestellen, weil ich nur froh war das gliebte Kauteil für meine 4 Hunde zu bekommen - aber der Preis ist einfach zu hoch - ich werde vielleicht wieder an Weihnachten 2014 bestellen.. :-)

Bij
in

Geniales! mi perra ha cumplido tres años y la veterinaria nos dijo que aún no tiene sarro en los dientes, lo de los greenies funciona