Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Veel eigenaren kunnen niet genieten van een wandeling met hun hond omdat ze voor een groot gedeelte aan de riem zitten te trekken. Het is daarom van belang een product te hebben dat ervoor zorgt dat u goed met een hond aan de riem loopt. Halti biedt een uitstekende oplossing aan. Dit product van Halti neemt niet alleen controle over de nek van uw hond maar ook over zijn snuit. Dit zal zorgen voor een natuurlijke wandelhouding zonder dat uw hond er door gepijnigd wordt. Uitstekend product om uw hond goed te leren lopen, te corrigeren en te onderwijzen. Het is belangrijk dat uw hond een goede eerste ervaring heeft zodat hij later met u kan genieten van het product.

Halti biedt een hoge kwaliteit aan die uw hond niet stoort. Het is belangrijk een juiste maat uit te kiezen op basis van uw hond zijn grootte. Uitstekend product.

Dog food offers

Halti 3 Blauw

door

Halti

Het unieke ontwerp werkt door een zachte sturing van het hoofd, waardoor de bewegingen van de hond worden gecontroleerd en de training wordt vereenvoudigd. De HALTI is ‘werelds meest geliefde hoofdband aangezien hij een maximale controle en een ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Halti 3 Blauw

  • Verwijzing886284113601
  • KleurBlauw
  • MerkHalti
  • KleurenBlauw
  • MaatGroot

Beschrijving Halti 3 Blauw

Het unieke ontwerp werkt door een zachte sturing van het hoofd, waardoor de bewegingen van de hond worden gecontroleerd en de training wordt vereenvoudigd. De HALTI is ‘werelds meest geliefde hoofdband aangezien hij een maximale controle en een ongeëvenaard comfort biedt.

Meningen van de klanten Halti 3 Blauw