Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Veel eigenaren kunnen niet genieten van een wandeling met hun hond omdat ze voor een groot gedeelte aan de riem zitten te trekken. Het is daarom van belang een product te hebben dat ervoor zorgt dat u goed met een hond aan de riem loopt. Halti biedt een uitstekende oplossing aan. Dit product van Halti neemt niet alleen controle over de nek van uw hond maar ook over zijn snuit. Dit zal zorgen voor een natuurlijke wandelhouding zonder dat uw hond er door gepijnigd wordt. Uitstekend product om uw hond goed te leren lopen, te corrigeren en te onderwijzen. Het is belangrijk dat uw hond een goede eerste ervaring heeft zodat hij later met u kan genieten van het product.
 
Halti biedt een hoge kwaliteit aan die uw hond niet stoort. Het is belangrijk een juiste maat uit te kiezen op basis van uw hond zijn grootte. Uitstekend product.

Dog food offers

Halti 5 Zwart

door

Halti

Halti is uitgegroeid tot ´s werelds favoriete halster voor honden, omdat het is ontworpen om maximale efficiëntie van sturen te combineren met ongeëvenaard comfort voor de hond. Er zijn geen metalen delen die in contact komen met de h ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Halti 5 Zwart

  • Verwijzing5017245152000
  • KleurZwart
  • MerkHalti
  • KleurenZwart
  • MaatGroot

Beschrijving Halti 5 Zwart

Halti is uitgegroeid tot ´s werelds favoriete halster voor honden, omdat het is ontworpen om maximale efficiëntie van sturen te combineren met ongeëvenaard comfort voor de hond. Er zijn geen metalen delen die in contact komen met de huid van de hond en het punt van besturing is langs de neus en uit de buurt van de ogen. Een bijzonder kenmerk van de Halti, die niet wordt gebruikt bij andere halster ontwerpen, is dat het een aan-uit muilkorf heeft, om de mond van de hond te sluiten. De Halti maakt opleidings- en gedragsverandering van honden praktisch en veilig. Het kan worden gebruikt op een aantal manieren: als een passief middel om de hond te stoppen, of mee te trekken, of als actieve opleidings manier. Hondenbezitters kunnen voorzichtig het hoofd richting de juiste positie sturen, wat vervolgens kan worden beloond en in verband kan worden gebracht met een opdracht, bijvoorbeeld ´zitten´!

Meningen van de klanten Halti 5 Zwart