Online shop voor huisdieren

Gratis verzending vanaf €99

Karlie Flamingo voor honden

Karlie Flamingo voor honden

"Uw huisdier in het achterhoofd" -voor meer dan 30 jaar is KARLIE normen van huisdieren aan het vaststellen in het huisdier accessoires bedrijf. Begonnen met de verkoop van de verzorging artikelen voor honden het bedrijf breidt zich geleidelijk uit het succesvolle business idee om exclusieve en originele accessoires voor huisdieren verspreiden. Op dit moment bestaat het assortiment meer dan 8.000 artikelen voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen.

Op het hoofdkantoor in Bad Wünnenberg - In Haaren zijn meer dan 200 medewerkers betrokken, teneinde de hoge normen van KARLIE te realiseren - om innovatieve producten van uitstekende kwaliteit en hoge efficiëntie te ontwikkelen en om ze met succes op de wereldmarkt te zetten. Ontwerp, materiaal, afwerking en veiligheid moeten altijd voldoen aan de behoeften van het dier en de eigenaar.

KARLIE ontwikkelde speciale vaardigheden en capaciteiten op het gebied van de productie van hoogwaardige lederen goederen. De combinatie van innovatieve ideeën volgen modieuze trends en het gebruik van hoogwaardige materialen maken het KARLIE lederen producten uniek. De eigen productie op het hoofdkantoor in Haaren produceert jaarlijks ongeveer 600.000 kwaliteitsproducten "Made in Germany". Hier, de keuze van leer is bepalend voor de kwaliteit: jarenlang alleen met de hand geselecteerde huiden van Duitse grazend vee zijn gebruikt.
De definitieve afwerking van het leer merchandise wordt in lokale werkplaatsen voor gehandicapten gedragen en door deze KARLIE in staat is om een vaste baan te bieden aan ongeveer 100 mensen met een handicap.

Alle beslissende processen worden rechtstreeks aangestuurd door het hoofdkantoor: het grootste deel van het uitgebreide bereik van ongeveer 8000 voorwerpen komen voort uit het inventieve product development team die behoren tot het bedrijf. Het is dit team dat de meertalige verpakking van het product, sales displays, verkoopdocumenten en de KARLIE catalogus ontwerpt.

Klanten in meer dan 60 landen wereldwijd worden vakkundig geadviseerd door de interne sales team. De KARLIE vertegenwoordigers in Duitsland / Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, België, Italië en Polen Denemarken bieden klantgerichte en persoonlijke service.

Naast de talrijke fabrieken in het Verre Oosten, die product ideeën om te zetten in daadwerkelijke KARLIE producten, het bedrijf werkt nauw samen met de fabriek "Best Quality". De productie plaats van een oppervlakte van 24.000 m² heeft vanaf het begin gewerkt volgens de kwaliteitsnormen die KARLIE verwacht en permanent controleert.

De ambitie van het bedrijf KARLIE is om haar klanten een sterk concept, goede producten en uitstekende service. Om een ​​sterke en competente partner voor de handel huisdier vandaag en morgen KARLIE werkt dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe strategieën. De uitgebreide know -how over huisdieren en hun behoeften en de mix van goede ideeën, de bereidheid om risico's te nemen en een ondernemende geest zorgen voor de beslissende concurrentievoordeel.

Karlie Flamingo

Sorteer op...
48 producten op 2 pagina's
rtp