Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Grappig speelgoed van Kong in de vorm van een hagedis. Het verwongen lichaam zorgt voor een aantrekkelijke bijtring en verstrekt een betere mondhygiëne. Leuk ontwerp dat ook besteld kan worden in de vorm van kikkers en slangen. Zeer kleurrijk ontwerp.

Voor opvoeders van honden raden wij aan dergelijk speelgoed te gebruiken voor gehoorzaamheidsoefeningen en zo de band tussen u en uw huisdier te verbeteren.

Dog food offers

KONG BraidZ Hagedis Groot

door

KONG

De Kong BraidZ is van zacht maar sterk materiaal gemaakt. Het is strak gevlochten voor extra kracht. Kong heeft heeft het leukste speelgoed op de markt gecreëerd. De rekbare en sterke geweven lichaam helpt bij het flossen en schoon houden van de ...

Maat

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen KONG BraidZ Hagedis Groot

  • Verwijzing035585801438
  • MerkKONG
  • Maat

Beschrijving KONG BraidZ Hagedis Groot

De Kong BraidZ is van zacht maar sterk materiaal gemaakt. Het is strak gevlochten voor extra kracht. Kong heeft heeft het leukste speelgoed op de markt gecreëerd. De rekbare en sterke geweven lichaam helpt bij het flossen en schoon houden van de tanden tijdens het spelen. Een pieper in het speelgoed zorgt voor enthousiasme van uw huisdier. - Perfect als interactief spel
- Gemaakt van sterk fleece materiaal, helpt bij het flossen van de tanden
- Niet bedoeld voor kauw sessies
- Verkrijgbaar in twee personages: Kikker en Dino
- Verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium, Large

Meningen van de klanten KONG BraidZ Hagedis Groot

4 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
100%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Me llegó un modelo un poco diferente al de la foto. Aún así les gustó y es bastante resistente (el cuerpo, la cabeza duró entera bien poco).