Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Kong presenteert een speelgoed dat twee grote voordelen heeft. Ten eerste bevorderd het de speelsheid van uw hond, maar daarnaast zorgt het ook voor een verbetering van de mondhygiëne. 

Kong Tugger Knots zorgt door middel van een groot stuk speelgoed gemaakt van gevlochten touwen voor een goede aantrekkelijkheid. Daarnaast zorgt het reliëf voor een automatische verbetering van de mondhygiëne als uw hond erin bijt. Zorgt ook voor een prettig geluid als erin gebeten wordt.

Wij raden u aan dit soort speelgoed te gebruiken tijdens gehoorzaamheidstrainingen. Gooi het speelgoed weg, en laat uw hond er zo ver en snel mogelijk achteraan rennen. Helpt daardoor ook mee aan de algemene gezondheid van uw hond. 

KONG Touwtrekkersknopen Mono

door

KONG

Kong TuggerKnots zijn stevige, interactieve sleep- en schudspeeltjes waar honden graag mee spelen. Elk speeltje heeft geknoopte touwen aan de binnenkant voor een realistisch gevoel, die uit het speeltje steken en aan beide uiteinden sleephandvatten ...

Maat

  • 16x48x11 cm Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen KONG Touwtrekkersknopen Mono

  • Verwijzing035585454023
  • MerkKONG
  • KleurenBruin
  • MaterialenTouw, Poliéster
  • EigenschappenMet touw
  • MaatS, L
  • SpectrumKONG plush toys,

Beschrijving KONG Touwtrekkersknopen Mono

Kong TuggerKnots zijn stevige, interactieve sleep- en schudspeeltjes waar honden graag mee spelen. Elk speeltje heeft geknoopte touwen aan de binnenkant voor een realistisch gevoel, die uit het speeltje steken en aan beide uiteinden sleephandvatten vormen. Dit unieke ontwerp biedt een interessante variëteit aan texturen en weerstandsniveaus waar honden dol op zijn. Bevat een pieper voor extra plezier. - Perfect voor interactieve kruipspelletjes - Minimale vulling voor minimale vervelling - Verstrengelde touwtjes binnenin voor extra stevigheid - Verkrijgbaar in twee maten: Small/Medium en Large/Medium

Meningen van de klanten KONG Touwtrekkersknopen Mono

5 Sterren | 5 Beoordelingen
5 Sterren
80%
4 Sterren
20%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Muy útil para adiestrar.

Bij
in

Es resistente y entretenido, a los perros les encanta

Bij
in

Mi cachorro está encantado con este juguete!