Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

De piramide is een interactief speelgoed dat leuk en makkelijk te gebruiken is als gevolg van het verplaatsen van het speelgoed en de prijzen die erbij kunnen worden gebruikt.

Ik raad u aan uw huisdier te prijzen eerste te laten zien voordat u begint met het spel zodat hij gemotiveerder is het prijsje te krijgen.

Gebruik dit product als training van zijn zintuigen en om ervoor te zorgen dat uw huisdier actiever is. Kan ook gebruikt worden in educatieve spellen.

Dog food offers

Nina Ottosson Grote piramide

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Grote piramide

  • Verwijzing886284593403
  • KleurRoze
  • MerkNina Ottosson
  • KleurenRoze
  • MaterialenRubber
  • TypePiramide
  • EigenschappenNavulbare

Beschrijving Nina Ottosson Grote piramide

Leuke activiteit speelgoed te worden gevuld met hond snacks Het wiebelt, rotsen en gooit stukjes snacks wanneer de hond duwt en speelt met het. Het idee ...... met de hond Piramide is dat uw hond een geweldige tijd van activiteit en plezier zal hebben. Vul de Hond Piramide met traktaties of droogvoer bits, dan laat je hond te spelen en te werken aan de traktaties uit te krijgen door deze met zijn poten en neus. De Dog Pyramid, die een verzwaarde voet heeft, will rock, twist en wiebelen heen en weer zodat traktaties uit zal vallen door het gat in de top.The gewicht in de basis zal de Hond Piramide rechtop staan. De grootte van de traktaties de moeilijkheidsgraad bepalen stukjes gemakkelijker en grotere stukken harder. Kan zowel binnen als outdoors.Fun worden gebruikt en het activeren van brain training te wijten aan het feit dat het onregelmatige bewegingen. Vergeet niet ...... Laat de hond beet de hond Piramide. Gebruik het alleen onder toezicht ongeveer 15-30 minuten per keer. Wanneer de hond heeft geleegd de Hond Piramide, zet het weg tot de volgende keer. Gooi de Dog Pyramid rond.

Meningen van de klanten Nina Ottosson Grote piramide