Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Dit Magic Model heeft een lage moeilijkheidsgraad om te gebruiken. Kan worden  geactiveerd door met de neus of poten tegen de botten aan te duwen.
Interactief speelgoed dat uw zal betrekken met uw huisdier. Voor opvoeders van honden raden wij uw aan dit product te gebruiken in een educatieve setting. Uw heeft vele jaren te genieten met uw hond en daarom is het van belang dat uw dit product gebruikt om uw hond alles aan te leren wat u maar wilt. Het is de bedoeling dat dit product werkt om de gehoorzaamheid van uw hond te verbeteren. Daarnaast zorgt dit product ervoor dat uw hond zijn zintuigen worden geprikkeld om de beloning te krijgen. 

Zowel dit model als het Finder-model kan makkelijker gemaakt worden door aan het touw te trekken onder dit model.

Dog food offers

Nina Ottosson Magic

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Magic

  • Verwijzing7312133331207
  • MerkNina Ottosson
  • MaterialenPlastic
  • TypePlanken

Beschrijving Nina Ottosson Magic

Een leuke en activeren spel voor u en uw hond / kat verbergen behandelt onder de holle witte plastic blocks.Let de hond op zoek naar de traktaties door te proberen op te tillen of weg te duwen een blok na de andere met zijn neus of poot, om te weten te de verborgen traktaties. Een zeer leuke en activerende spel voor u en uw hond / kat. Suggestie ... Men kan een touwtje door de gaten in de blokken om het gemakkelijker maken voor de kleinste honden en voor katten om de blokken weg te tillen. Het idee ... Is voor u en uw hond / kat aan een prettige en leerzame tijd samen te hebben. Verbetert uw relatie met uw hond. Je laten zien. De hond / kat kijkt, luistert en leert. Loven als het doet dingen goed. Samen zul je veel plezier! Belangrijk ... Laat de hond / kat kauwen of bijten het speelgoed, alleen spelen met het samen met uw hond / kat, niet verlaten de hond / kat zonder toezicht, moet de hond / kat niet spelen met of kauwen op de blokken. Uitsluitend voor honden en katten is geen speelgoed voor kinderen.

Meningen van de klanten Nina Ottosson Magic