Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

De Piramide is een interactief speelgoed om makkelijk te gebruiken is vanwege het feit dat het makkelijk te verplaatsen is en de prijsjes makkelijk te vervangen te zijn.

Ik raad u aan uw huisdier eerst de prijs te laten zien zodat hij hierdoor meer gemotiveerd zal zijn om de prijs te hebben.

Het is de bedoeling dat dit product werkt om de gehoorzaamheid van uw hond te verbeteren. Daarnaast zorgt dit product ervoor dat uw hond zijn zintuigen worden geprikkeld om de beloning te krijgen. 

Dog food offers

Nina Ottosson Pyramid (Small/Medium)

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Pyramid (Small/Medium)

  • Verwijzing886284591409
  • KleurBlauw
  • MerkNina Ottosson
  • KleurenBlauw
  • MaterialenRubber
  • EigenschappenNavulbare

Beschrijving Nina Ottosson Pyramid (Small/Medium)

Leuke activiteit speelgoed te worden gevuld met hond snacks Het wiebelt, rotsen en gooit stukjes snacks wanneer de hond duwt en speelt met het. Het idee ...... met de hond Piramide is dat uw hond een geweldige tijd van activiteit en plezier zal hebben. Vul de Hond Piramide met traktaties of droogvoer bits, dan laat je hond te spelen en te werken aan de traktaties uit te krijgen door deze met zijn poten en neus. De Dog Pyramid, die een verzwaarde voet heeft, will rock, twist en wiebelen heen en weer zodat traktaties uit zal vallen door het gat in de top.The gewicht in de basis zal de Hond Piramide rechtop staan. De grootte van de traktaties de moeilijkheidsgraad bepalen stukjes gemakkelijker en grotere stukken harder. Kan zowel binnen als outdoors.Fun worden gebruikt en het activeren van brain training te wijten aan het feit dat het onregelmatige bewegingen. Vergeet niet ...... Laat de hond beet de hond Piramide. Gebruik het alleen onder toezicht ongeveer 15-30 minuten per keer. Wanneer de hond heeft geleegd de Hond Piramide, zet het weg tot de volgende keer. Gooi de Dog Pyramid rond.

Meningen van de klanten Nina Ottosson Pyramid (Small/Medium)