Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Moeilijker model. Dit model van Spinny laat uw hond het grappige bot te vinden door te draaien en te draaien aan het model totdat hij de prijs bereikt.
Interactief speelgoed dat u en uw hond zal betrekken. Voor opvoeders van honden raden wij uw aan dit product te gebruiken in een educatieve setting. Uw heeft vele jaren te genieten met uw hond en daarom is het van belang dat uw dit product gebruikt om uw hond alles aan te leren wat u maar wilt. Het is de bedoeling dat dit product werkt om de gehoorzaamheid van uw hond te verbeteren. Daarnaast zorgt dit product ervoor dat uw hond zijn zintuigen worden geprikkeld om de beloning te krijgen. 

Dog food offers

Nina Ottosson Spinny

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Spinny

  • Verwijzing7312133331269
  • MerkNina Ottosson
  • MaterialenPlastic
  • NiveauNiveau 1
  • TypeWielen

Beschrijving Nina Ottosson Spinny

Hond Spinny Kat Spinny plastic, makkelijk schoon te maken een activerende draaiende spel voor uw hond / kat en je wat lekkers in de depressies onder de roterende schijven verbergen. Laat uw hond / kat zet de schijf met zijn poot of neus om de verborgen goodies te vinden door het gat in de roterende schijf. Suggestie ... De moeilijkheidsgraad neemt toe als u de witte plastic blok te plaatsen in het gat van de roterende schijf. Men kan een touwtje door het gat in het blok om het gemakkelijker maken voor de hond aan de blokken heffen. Mocht uw hond een gewonde poot, bijvoorbeeld, kun je het spel te plaatsen op een krukje om de hond te werken met alleen de neus te maken. Het idee ... Is voor u en uw hond / kat aan een prettige en leerzame tijd samen te hebben. Verbetert uw relatie met uw hond. Je laten zien. De hond / kat kijkt, luistert en leert. Loven als het doet dingen goed. Samen zul je veel plezier! Tips ... Meng wat vlezige hondenvoer met water, giet wat van het mengsel in de holtes, zet het spel in de vriezer en laat het in te stellen. Dit is perfect voor warme dagen of als de hond heeft wat extra activiteit. Opmerking:. Alleen onder streng toezicht Belangrijk ... Laat de hond / kat kauwen of bijten het speelgoed, alleen spelen met het samen met uw hond / kat, niet verlaten de hond / kat zonder toezicht, moet de hond / kat niet spelen met of kauw de blokken. Weggezet als het spel is afgelopen. Ontworpen voor honden en katten, het is geen speelgoed voor een kind.

Meningen van de klanten Nina Ottosson Spinny