Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Dit Tornado model heeft een zeer lage moeilijkheidsgraad en is een leuk en interactief speelgoed. Ik raad dit product aan voor beginners die nog niet zo goed weten hoe ze met modellen van Magic moeten omgaan.

Dit interactief speelgoed zal u en uw huisdier samen betrekken. Opvoeders van hoektanden worden vaak aangeraden te zorgen voor een goede opvoeding en onderwijs van hun huisdier. Een van deze manieren is om mini-snacks te plaatsen in dit product. Uw hond zijn zintuigen zullen geprikkeld worden om de snacks te vinden.

Dog food offers

Nina Ottosson Tornado

Een slim en actief spel voor uw en uw hond en kat Dog Tornado heeft vier lagen van roterende schijven. In drie lagen zijn er vakken waar traktaties kunnen worden verbrogen. De hond/kat moet leren om de verschillende lagen in verschillende richtingen ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Tornado

  • Verwijzing7312133331153
  • MerkNina Ottosson
  • MaterialenPlastic
  • NiveauNiveau 2
  • TypePlanken

Beschrijving Nina Ottosson Tornado

Een slim en actief spel voor uw en uw hond en kat

Dog Tornado heeft vier lagen van roterende schijven. In drie lagen zijn er vakken waar traktaties kunnen worden verbrogen. De hond/kat moet leren om de verschillende lagen in verschillende richtingen te draaien met zijn neus of poot om de verborgen traktaties te vinden.

Suggestie ... Door het plaatsen van witte kunsstof blokken is een van de vakken, neem de moeilijkheidsgraad toe. U kunt een touwtje door de gaten in de blokken binden om het gemakkelijker te maken voor de hond om de blokken op te tillen. Mocht uw hond een gewonde poot hebben, dan kun je het spel plaatsen op een kruk/stoel, en dan kan de hond alleen werken met zijn neus.

Het idee ... is voor u en uw hond/kat een aangename en leerzame tijd samen. Verbetert uw relatie met uw hond/kat. U demonstreert. De hond/kat kijkt, luistert en leert. Beloon als er dingen goed worden gedaan. Samen zullen jullie veel plezier hebben!

Tips ... Meng wat vlezig hondenvoer met water, giet wat van het mengsel in de verschillende vakken, en zet het spel in de vriezer. Dit is perfect voor warme dagen of als de hond wat extra activiteit nodig heeft. Let op: alleen onder streng toezicht.

Belangrijk ... laat de hond/kat niet kauwen of bijten op het speelgoed, alleen samen spelen met uw hond/kat, niet de hond/kat alleen laten met het spel, de hond/kat mag niet spelen of kauwen met de blokken. Berg het spel op wanneer het voorbij is. Ontworpen voor dieren, geen speelgoed voor kinderen.

Meningen van de klanten Nina Ottosson Tornado

4 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
100%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Rapidamente descobriu como tirar os biscoitos e adora comer a ração no tornado. Deveria vir com mais blocos de plastico para aumentar a dificuldade.