Our specialist's review

Bij Aida Torres

Aida Torres

Dit interactieve speelgoed van Twister wordt beschouwd als een van de moeilijkste, aangezien het verkrijgen van de prijzen voor uw huisdier zeer moeilijk is. 

Als u een hond heeft met een hoge intelligentie die al de andere modellen te eenvoudig vindt, aarzel dan niet om ze uit te dagen met dit model. Zal de concentratie en de vaardigheid van uw hond verbeteren.

Dog food offers

Nina Ottosson Twister

Een uitdagend en leuk spel voor u en uw hond De hond moet leren om verschillende trakties te zoeken door het bewegen van de schijven in verschillende richtingen. Onder de schijven zitten vakken waar je traktaties in kan verstoppen. De schijven kunnen ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Twister

  • Verwijzing7312133331351
  • MerkNina Ottosson
  • MaterialenPlastic
  • NiveauNiveau 3
  • TypeWielen

Beschrijving Nina Ottosson Twister

Een uitdagend en leuk spel voor u en uw hond

De hond moet leren om verschillende trakties te zoeken door het bewegen van de schijven in verschillende richtingen. Onder de schijven zitten vakken waar je traktaties in kan verstoppen. De schijven kunnen ook worden vergrendeld met houten pennen en kleine gaatjes tussen de schijven.

Maak het moeilijker ...

... door het vergrendelen van de schijven door het plaatsen van houten pennen in de gaten tussen de schijven. De hond moet leren om de schijven los te krijgen door de houten pennen één voor één te verwijderen en ze te verschuiven om zo bij de traktatie te komen. Begin met het vergrendelen van enkele schijven. Als de hond heeft geleerd wat te doen, kunt u alle schijven vergrendelen.

Het idee ...

... van de Dog Twister is een leuke en leerzame tijd samen voor u en uw hond. U demonstreert. De hond kijkt, luistert en leert. Samen zullen jullie veel plezier hebben!

Vergeet niet ...

Laat de hond niet alleen met de Twister of met de houten pinnen. Samen spelen met de hond. Laat de hond nooit zonder toezicht spelen met de Twister.

Meningen van de klanten Nina Ottosson Twister