Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Eigenaren van pups van grote rassen moeten zich ervan bewust zijn dat hun type ras een zeer lange groeiperiode heeft, een periode veelal tussen 12 en 14 maanden. Het is in die tijd van belang een dieet te hebben dat zorgt voor een goed onderhoud. Het is belangrijk dit voedsel aan te bieden dat speciaal is voor puppies van een groot ras met kip als hoofdingrediënt. De uitstekende ingrediënten zorgen voor een goede ontwikkeling van de spieren, ogen en hersenen. Daarnaast raden wij aan dit product te gebruiken tijdens gehoorzaamheidstrainingen om zo het gedrag en speelsheid van uw hond te verbeteren.

Dog food offers

Nutro Puppy Groot Ras - Kip

door

Nutro

Speciale eiwit/vet verhouding voor een gezonde groei en ontwikkeling Gereduceerde calcium en fosfor verhouding voor gecontroleerde skeletgroei Glucosamine en chondroitine, van nature aanwezig in kippenvlees, helpen gezonde gewrichten ondersteunen Sma ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nutro Puppy Groot Ras - Kip

 • Verwijzing5998749118054
 • Gewicht12 KG, 2 KG
 • MerkNutro
 • SpectrumNutro Natural Choice
 • Fysieke activiteitGemiddeld
 • VoedingswaardenNaturel
 • LeeftijdPuppy
 • SmaakKip
 • Hond MaatMaxi, Gigant
 • Kwantiteit12 Kg, 2 Kg
 • FabrikantNutro,ES 12371,Mars Multisales Spain S.L Plaza De Carlos Trais Bertran 4 1Pl 28020, Madrid

Beschrijving Nutro Puppy Groot Ras - Kip

Speciale eiwit/vet verhouding voor een gezonde groei en ontwikkeling Gereduceerde calcium en fosfor verhouding voor gecontroleerde skeletgroei Glucosamine en chondroitine, van nature aanwezig in kippenvlees, helpen gezonde gewrichten ondersteunen Smart Start ™ met natuurlijke DHA, een essentiëel vetzuur uit visolie, om gezonde hersenontwikkeling te helpen bevorderen Met natuurlijke antioxidanten, vitamine C en taurine, om een gezond immuunsysteem te ondersteunen Met “CoatVit”- onze gepatenteerde combinatie van biotine en B-vitamines - voor bewezen huid- en vacht verbeteringPuppy's van grote rassen groeien erg snel, waardoor ze gevoeliger zijn voor het ontwikkelen van skeletproblemen. Onze ‘Gecontroleerde Groei’ formule is samengesteld uit belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor een gebalanceerde groei. Onderzoek heeft aangetoond dat puppy's van grote rassen een andere behoefte hebben aan calcium en fosfor dan puppy's van kleinere rassen. Nutro® NATURAL CHOICE™ PUPPY - LARGE BREED is wetenschappelijk samengesteld met een lager energieniveau, minder vet en aangepaste calcium- en fosforwaarden, speciaal voor puppy's van grote rassen met een volwassen gewicht van 25 kg of meer. Het is makkelijk te verteren wat belangrijk is omdat puppy's van grote rassen van nature een gevoeligere spijsvertering hebben.

Meningen van de klanten Nutro Puppy Groot Ras - Kip

5 Sterren | 6 Beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Me recomendaron el pienso en una tienda y como me lo pintaron tan bien decidí probarlo... mi perro se lo come en 1 minuto!!! Tiene más cantidad de pelo y súper brillante

Bij
in

Mi cachorrito es super activo y con otros piensos pasaba hambre a las pocas horas. Ese, además de sentarle de lujo, cubre sus necesidades nutricionales y está más sano y guapo que nunca.

Bij
in

Es el pienso que mejor le deja el pelo a mi pastor alemán, además le encanta y ya no lo cammbio