Pawise Tuc N Play Elastisch Speelgoed

door

Pawise

Toys Tug N Play Pawise zorgt ervoor dat de afleiding van uw hond, is ontworpen met een extra sterke nylon en thermoplus. Uw honingijt maakt u ideaal voor uren die de strip spelen en losmaken, zijn veilig speelgoed voor gebruik binnen- en buitengebru ...

Maat

  • 28 cm 10,26 €36,64/M

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

  • x1 10,26 €10,26/aantal
  • x2 -€0,21 20,31 €10,05 last unit
  • x3 -€0,31 30,47 €9,95 last unit
  • x5 -€0,51 50,79 €9,75 last unit

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pawise Tuc N Play Elastisch Speelgoed

  • Verwijzing8886467545375
  • Gewicht160 GR
  • Maat28 cm
  • MerkPawise
  • Eenheden1

Beschrijving Pawise Tuc N Play Elastisch Speelgoed

Toys Tug N Play Pawise zorgt ervoor dat de afleiding van uw hond, is ontworpen met een extra sterke nylon en thermoplus. Uw honingijt maakt u ideaal voor uren die de strip spelen en losmaken, zijn veilig speelgoed voor gebruik binnen- en buitengebruik, zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan vormen en kleuren voor grote honden en kleine honden.

Het instinct van het spelen van uw hond is natuurlijk, vraagt ??het aan het aanwijzen dat de ontwikkeling van uw intelligentie, speelgoed is belangrijk voor uw gezondheidsfysisch, mentaal en emotioneel. Belang van pawise speelgoed. De speelgoedselectie moet zorgvuldig worden gedaan, rekening houden met het feit dat dit ontwerp speciaal voor honden met materialen niet t & amp; Xico, die hen helpt om hun instincten te ontwikkelen en omdat alle canines graag bijten, moet het speelgoed worden gedaan om het te knabbelen en dat op zijn beurt je tanden reinigt, waardoor de vorming van Tartar wordt voorkomen.

Speelgoed geeft uw huisdier alle voordelen voor uw gezondheid en welzijn, vermijd uw hond van het lijden van angst, het is goed dat u uw speelgoed wilt knabbelen, vragen. Het bijt geen huismeubilair en overweldigt niet, onthoud dat honden rusteloos zijn en veel energie hebben. Je harige vriend moet alle streepjes of games oefenen die je helpen de energie vrij te maken, die van nature obesitas en de schatting, dertig minuten per dag is, genoeg is, je moet voor je water en de wandelingen zorgen, je hond te vragen zal neigen; Een gezond leven.

De activiteit met speelgoed helpt uw ??hond toekomstige ziekten te voorkomen bij het groter maken, het risico van ademhalingsziekten vermijdt, de gezonde botten en het hart onderhoudt, versnelt het metabolisme en is het. Alles blij.

Belangrijke kennisgeving
Speelgoed is ontworpen om zoveel mogelijk mee te gaan terwijl uw gebruik correct is.
Bekijk uw huisdier te allen tijde zolang u elk type speelgoed gebruikt.

Meningen van de klanten Pawise Tuc N Play Elastisch Speelgoed

Standaard prijs

10,26

Autoship bestelling Hoe werkt het?

Bespaar in uw Autoship leveringen! + info

-5%
Op voorraad
-
+

Prijzen geldig voor vandaag