Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Pet Head biedt een borstel met weerhaken ontworpen om de vacht te ontwarren. Uitstekend geschikt voor hondenrassen met lang, krullend haar. 

Wij raden u hond aan te laten wennen aan het borstelen vanaf puppy af aan zodat hij meer gewend raakt aan het gebruik hiervan. Dit product is daarnaast uitstekend voor het verwijderen van losse haren met een massage-effect en zorgt voor korte termijn voor een meer glanzende vacht voor uw hond.

Dog food offers

Pet Head Borstel voor lang, krullend haar

door

Pet Head

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pet Head Borstel voor lang, krullend haar

  • Verwijzing742797732954
  • MerkPet Head
  • HaarlengtePelo Semilargo
  • Product SoortBorstels

Beschrijving Pet Head Borstel voor lang, krullend haar

Easy-Grip Gel HandleFor Daily UseFor Lange En Curly Haired DogsPin deze matten aan de kant! De Pet Head pin borstel is gemaakt van draad pennen, die perfect zijn om die ongewenste bont clusters scheiden en te ontwarren zijn. Deze borstel zal de vacht van uw hond te verlaten glad en zacht. Nu zal uw hond de coolste hond op de block.To gebruik zijn: Poets uw huisdier dagelijks van achter naar voren, het werken in de richting van de haargroei om vervelende mats.Helpful Hint los: Altijd borstel uw huisdier voor het baden, omdat water mogen bestaande klitten vast

Meningen van de klanten Pet Head Borstel voor lang, krullend haar

4 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
100%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

La uso para los flecos largos de mis springers y me gusta su mango ergonomico las puntas con proteccion de las puas, asi no hacen daño.