Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Voor uw hond heeft Pet Head een verscheidenheid aan wasopties, zoals dit product Double Dip met als functie de vacht van uw huisdier te ontsmetten. Perfect voor een vochtige, droge huid.
Als uw hond een droge huid heeft zal Pet Head Feeling Flaky ervoor zorgen dat uw hond een ideale en gevoelige huid heeft.

Vergeet niet dat het belangrijk is een kwalitatief hoogwaardig product te kiezen voor uw hond en zorg er ook voor uw hond erna goed af te drogen om nare geuren te voorkomen. Als u toch een vieze geur ruikt komt dat waarschijnlijk door de vochtigheid van de vacht.

Dog food offers

Pet Head Double Dipping (Shampoo en Conditioner) 475 Ml

door

Pet Head

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pet Head Double Dipping (Shampoo en Conditioner) 475 Ml

  • Verwijzing742797727868
  • MerkPet Head
  • Shampoo ApplicatieNat haar
  • HaarkleurNon Specifieke
  • HaarlengtePelo Largo, Pelo Corto
  • EigendomMoisturizers, 2 in 1

Beschrijving Pet Head Double Dipping (Shampoo en Conditioner) 475 Ml

Pet Head Double Dompelen 2-in-1 shampoo combineert wassen en conditionering in een eenvoudige stap. Het reinigt effectief de vacht en verzacht en ontwarren het voor gemakkelijk te kammen en brushing.Athea wortel voorkomt gespleten haarpunten en verzacht de cuticlesJojoba en amandelolie: Natuurlijke verzachtend hydrateert de vacht en geef het gezonde, zijdezachte shineMaango Oranje FragranceTO GEBRUIK: Bevochtig de vacht volledig met warm water. Solliciteer shampoo zachtjes, werken terug tot de staart. Schuim goed in vacht. Vermijd de ogen en oren. Spoel grondig en handdoek dry.All Pet Head formules zijn pH aangepast en vrij van parabenen, sulfaat, DEA en zijn wreedheid gratis.

Meningen van de klanten Pet Head Double Dipping (Shampoo en Conditioner) 475 Ml