Our specialist's review

Bij Oscar V.

Oscar V.

Veel eigenaren van huisdieren kiezen ervoor de shampoo te kiezen op basis van de specifieke eigenschappen en behoeften die aan de vacht van uw hond voldoen. Zowel op hygiënisch gebied als hydraterend gebied is het nodig een conditioner te hebben die ontklitting mogelijk maakt.

Pet Head Furtastic geeft goede resultaten bij langharige honden bij wie het normaal lang zou duren om te ontklitten. Vergeet niet dat het belangrijk is nadat u dit product heeft gebruikt om de vacht van uw hond goed te drogen. Als het na het wassen stinkt komt dat waarschijnlijk omdat de vacht niet goed is gedroogd.

media/1/banners/banner_1718967288_ciMqKjzD.webp

Pet Head Furtastic (Conditioner voor lang, krullend haar) 475 Ml

  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Koop het met...

Dit vind je misschien ook leuk

Eigenschappen Pet Head Furtastic (Conditioner voor lang, krullend haar) 475 Ml

  • Verwijzing742797710075
  • MerkPet Head
  • Product SoortConditioners

Beschrijving Pet Head Furtastic (Conditioner voor lang, krullend haar) 475 Ml

Zorg dat bont fantastisch! Deze diepe conditioning creme spoeling combineert rijke verzachtende en hydraterende stoffen om een ​​wirwar zonder soft coat.Oat Eiwitten leveren: Voedt en versterkt de haarschacht, en laat de vacht voller en healthier.Cactus Extract: helpt vocht vast te houden en zorgt voor extra elasticiteit en glans de coat.Calendula Extract: Helpt herstellen zachtheid en vitaliteit van de vacht en verzacht de skin.Blueberry Muffin FragranceTO GEBRUIK: Breng aan op vers gewassen jas en laten weken voor een paar minuten. Vermijd de ogen en oren. Spoel grondig en handdoek dry.All Pet Head formules zijn pH aangepast en vrij van parabenen, sulfaat, DEA en zijn wreedheid gratis.

Meningen van de klanten Pet Head Furtastic (Conditioner voor lang, krullend haar) 475 Ml

5 Sterren | 3 beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

O meu cachorro fica com um cheiro maravilhoso e com o plo muito sedoso. Magnfico.

Bij
in

Este amaciador é muito bom! Deixa o pêlo lindo e muito cheiroso! Para mana de dois cockers bem peludos, estou muito satisfeita!

Bij
in

Tenho dois amaciadores desta marca, mas este para cabelo comprido, é realmente muito melhor, deixa o pelinho tão sedoso e brilhante, e cheira tão bem, adorei este novo amaciador,