Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Uitstekende gekaarde intrekbare borstel die zorgt voor het gemakkelijk verwijderen van de haren die uit de vacht van de hond wordt geborsteld.
Wij raden u hond aan te laten wennen aan het borstelen vanaf puppy af aan zodat hij meer gewend raakt aan het gebruik hiervan. Dit product is daarnaast uitstekend voor het verwijderen van losse haren met een massage-effect en zorgt voor korte termijn voor een meer glanzende vacht voor uw hond.

Dog food offers

Pet Head Zelfreinigende Borstel met Dispenser

door

Pet Head

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pet Head Zelfreinigende Borstel met Dispenser

  • Verwijzing742797732947
  • MerkPet Head
  • HaarlengtePelo Largo, Pelo Semilargo
  • Product SoortBorstels

Beschrijving Pet Head Zelfreinigende Borstel met Dispenser

Easy-Grip Gel HandleFor Daily UseFor Alle soorten DogSlick weg deze matten! De Pet Head Self-Cleaning Slicker Brush verwijdert die ongewenste losse haren en vuil uit de vacht van uw hond. Deze borstel is ontwikkeld voor langharige rassen om uw hond jas kluwen te houden en mat gratis! Na het poetsen, zal uw hond het meest chique hond wandelen de streets.To gebruiken zijn: Poets uw huisdier dagelijks van achter naar voren, het werken in de richting van de haargroei tot vervelende matten los. Zodra u klaar bent met het borstelen van uw hond, gewoon gebruik maken van het zelfreinigend mechanisme om de ongewenste haren los in een eenvoudige stap Handige tip: Altijd borstel uw huisdier voor het baden, omdat water bestaande klitten kunnen scherpen.

Meningen van de klanten Pet Head Zelfreinigende Borstel met Dispenser