Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Deze halsbanden hebben de functie uw hond binnen een bepaald gebied te houden en  u niet gebruik wilt maken van hekken. Het systeem is gelijk aan de anti-blaf halsbanden, als uw hond het gebied verlaat krijgt hij een correctie wat hem zal afschrikken en terug zal laten deinzen.

Experts in het gedrag van dieren raden u aan een elektrisch hek te kopen omdat daarmee duidelijker is wat het limiet is en wat hiervoor zorgt.

Dog food offers

Petsafe Halsband om de bewegingsruimte te beperken

door

Petsafe

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Petsafe Halsband om de bewegingsruimte te beperken

  • Verwijzing762964180203
  • MerkPetsafe
  • GedragsverbeteraarContainment
  • Ruimte AscheidingOnzichtbare hekken

Beschrijving Petsafe Halsband om de bewegingsruimte te beperken

De PetSafe ® Deluxe Anti-blafband heeft twee primaire functies die zijn ontworpen om de trainingsfase te verkorten en het bevorderen van goede behaviour.First, de Deluxe anti-blaf halsband heeft een unieke gepatenteerde sensor die de meest betrouwbare blafdetectie biedt. De Deluxe Anti-blafband gebruikt zowel trillingen en geluid sensoren (dual-detectie) aan elke schors te onderscheiden van andere externe geluiden. Een statische correctie wordt toegediend via de contactpunten alleen als zowel de trillingen van de stembanden en het geluid uit de schors overeenkomen met dezelfde criteria.Second, de Deluxe Anti-blafband heeft een gepatenteerde ontwerp Temperament Learning System dat effectief heel veel is hondenrassen en hun individuele geblaf gedrag. De Temperament Learning System bevat software die houdt het aantal correcties nodig zijn om aanzienlijk te verminderen (en in de meeste gevallen te elimineren) het aantal overlast barks.The systeem heeft 10 niveaus van statische correctie. Het begint met lage correcties, maar als heftig blaffen blijft de correctie intensiteit toenemen met elke volgende bast totdat het blaffen stopt. Zodra de hond heeft geleerd om het blaffen te verminderen, worden de eerste waarschuwing correcties verminderd. Als een ingebouwde veiligheidsvoorziening, als uw hond blaft 15 keer of meer binnen een tweede periode van 1 minuut 20, de Deluxe Anti-blafband wordt automatisch uitgeschakeld gedurende 3 minuten. Gepatenteerde Perfect BarkTM technologie zorgt ervoor blaffen van uw hond is het enige geluid dat de correctie zal veroorzaken Tien niveaus van zelfinstellende correctie Waterdicht Goed / batterij-indicator Aan / uit-stand voor een langere levensduur van de batterij Verstelbare nylon halsband voor de hals maten tot 40 cm Ontworpen voor honden 3,6 kg - 18 kg PetSafe ® RFA-188 Inclusief batterij Verpakking in EN / FR / NL / ES / IT / DE Instructies in NL / FR / NL / ES / IT / DE / DA 3 jaar garantie

Meningen van de klanten Petsafe Halsband om de bewegingsruimte te beperken