Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Uitstekend product met hoog slagingspercentage.
Veel opvoeders van honden raden dit aan voordat u gebruik maakt van halsbanden met een elektronische puls sinds het simpeler is en makkelijker om te leren voor uw hond. De spray zorgt voor geblaf bij de hond zijn halsband, compleet schadeloos maar zeer irritant. Heeft geen geur die door u opgemerkt kan worden. Het is belangrijk dat de hond begrijpt waarom hij wordt gecorrigeerd.

Blaffen is een van de oorzaken van veel problemen die eigenaren van huisdieren met buren hebben. Uw hond kan blaffen, maar is daarop moeilijk te corrigeren.
Als u uw hond niet kunt corrigeren omdat u bijvoorbeeld niet thuis bent dan adviseer ik u dit product te gebruiken.

Dog food offers

Petsafe Premium Anti-blaf Halsband met spray

door

Petsafe

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Petsafe Premium Anti-blaf Halsband met spray

  • Verwijzing729849110434
  • MerkPetsafe
  • GedragsverbeteraarAnti-blaffen
  • TypeVerdamping

Beschrijving Petsafe Premium Anti-blaf Halsband met spray

Deze eenvoudige, makkelijk te gebruiken kraag leert uw hond om zijn vervelende blaffen te stoppen. Zijn schors activeert automatisch een snelle ongeparfumeerde spray, verraste hem en het breken van zijn cyclus van blaffen. Alleen zijn schors leidt tot een correctie - ideaal voor meerdere honden huizen. Geen externe bedieningselementen of instellingen te configureren - het trainen van uw hond kan niet eenvoudiger. Deze kleinste schors kraag momenteel op de markt. Voor kleine honden tot 26 kgNew no-probe-ontwerp zorgt voor een betere comfort voor uw petAll-natuurlijke, ongeparfumeerde spray is veilig en effectiveAdjustable nylon halsband voor de hals maten tot 50 cmWaterproof30-40 sprays per refillLEDs aangeven lage batterij en lage sprayPetSafe ® RFA-188 batterij includedInstructions in NL / FR / NL / ES / IT / DE / DAPackaging in NL / FR / NL / ES / IT / DE

Meningen van de klanten Petsafe Premium Anti-blaf Halsband met spray