Our specialist's review

Bij Oscar V.

Oscar V.

Uitstekende educatieve ketting. Kan gebruikt worden in aanwezigheid met uw hond, maar kan ook worden gebruikt als u niet aanwezig bent. Zorgt ervoor door met trillingen en geluid  dat uw hond het juiste gedrag vertoont. Stimuleert de gehoorzaamheid  van uw hond. Veel trainers gebruiken dit product op afstand om zo de hond te trainen.

Pettags Halsband Trainer - Op afstand bedienbaar

  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Koop het met...

Dit vind je misschien ook leuk

Eigenschappen Pettags Halsband Trainer - Op afstand bedienbaar

  • Verwijzing831772000031
  • MerkPettags
  • GedragsverbeteraarAnti-blaffen
  • TypeGeluid, Vibratie

Beschrijving Pettags Halsband Trainer - Op afstand bedienbaar

Past tot 64cm. De afstandsbediening trillingen Collar is een geweldig product voor Training Recall, het voorkomen Achtervolgen, Graven en nog veel meer. Het beschikt over twee verschillende opleidingen modi, geluid & trillingen en vier correctionele niveaus, laag, gemiddeld, hoog en handleiding. De kraag is voorzien van een 50 meter bereik en is dus geweldig voor opleiding op afstand en wordt compleet geleverd met een afneembare polsriem om de afstandsbediening in de hand te houden. De verstelbare nylon halsband met plastic quick release gesp betekent de kraag is eenvoudig en gemakkelijk te monteren. Gratis opleiding gids DVD opgenomen.

Meningen van de klanten Pettags Halsband Trainer - Op afstand bedienbaar

5 Sterren | 2 beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Funciona mesmo.

Bij
in

La mejor compra que he hecho desde que tengo mascota!!!..., una vez que los has usado una semana tu perro obedece hasta cuando lo lleva apagado, una pasada!!!