Online shop voor huisdieren

Gratis verzending vanaf €99

Purina Pro Plan voor honden

Purina Pro Plan voor honden

Ze delen ons leven, bepalen ons doel en zijn het onderwerp van onze dromen. Ze zijn de reden waarom we elke dag komen werken. We raken het nooit beu om hen te observeren, hen beter proberen te begrijpen en hun leven proberen te verrijken zoals zij dat doen met het onze.

Deze passie en toewijding maken Purina uniek. Ze vormen onze motivatie, onze uitdaging en onze beloning. Ze zijn de reden waarom we een merkbaar verschil kunnen maken voor het leven van miljoenen huisdieren en hun baasjes, dag na dag.

Al meer dan tachtig jaar is Purina de leider in wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van huisdierverzorging en -voeding. Onze gespecialiseerde voedingsdeskundigen, voedingswetenschappers, dierenartsen en gedragstherapeuten ontdekken voortdurend nieuwe manieren om huisdieren gezonder, gelukkiger en langer helpen te leven. Niemand investeert meer in onderzoek en ontwikkeling en dus hebben we meer baanbrekende verwezenlijkingen op ons conto staan dan ieder andere firma.

Vandaag is Purina een van de wereldwijde leiders op het gebied van huisdierverzorging en produceren we enkele van de bekendste en populairste voedingsmerken. Sommige producten worden zelfs al generaties lang gebruikt door huisdiereigenaars. Elk product is het resultaat van de meest recente ontwikkelingen in kwaliteit, smaak en voeding. Ons productassortiment is speciaal samengesteld om huisdieren en hun baasjes een optimale keuze te bieden tussen formules en verpakkingen voor elke levensfase en elke levensstijl.

Een passie hebben voor huisdieren betekent meer dan gewoon betere producten maken. Wij zijn dan ook van mening dat we die toewijding eerder moeten uitdrukken in daden dan in woorden. Purina is een geëngageerd lid van de brede gemeenschap voor huisdierverzorging, ondersteunt maatschappelijke initiatieven en liefdadigheidsorganisaties, werkt nauw samen met de gemeenschappen waarin ze werkt en actief is en promoot verantwoordelijk 'huisdierschap' in heel Europa en de rest van de wereld.

Onze visie is dat we voortdurend de normen willen verbeteren op het gebied van huisdierverzorging en dat we huisdieren en hun baasjes ondersteunen, door onze expertise en kennis met hen te delen. Op deze manier willen we een bijdrage leveren aan de vooruitgang in huisdierverzorging in de 21e eeuw.

Purina, dat is de passie om het leven van huisdieren te verbeteren.

Purina Pro Plan

Sorteer op...
30 producten op 2 pagina's
rtp