Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Interessante samenstelling, met zalm als eiwitbron. Ideaal voor honden met een gevoelige huid of voedselintoleranties. Purina Pro Plan Sensitive Skin Pro wordt aanbevolen voor honden van kleine rassen die een kleine kaak hebben.

Dog food offers

Pro Plan Adult Kleine Rassen Gevoelige Huid Zalm en Rijst

door

Pro Plan

PRO PLAN® Small & Mini Gevoelige Huid rijk aan zalm en rijst.Complete diervoeding voor volwassen honden van minirassen en kleine rassen met een gevoelige huid. Productinformatie: PRO PLAN® Small & Mini Adult Gevoelige Huid is speciaal ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pro Plan Adult Kleine Rassen Gevoelige Huid Zalm en Rijst

 • Verwijzing7613033289811
 • Gewicht800 GR, 3 Kg
 • MerkPro Plan
 • Fysieke activiteitSterk, Zacht, Gemiddeld
 • LeeftijdVolwassen
 • SmaakVis, Zalm
 • Hond MaatKlein
 • Speciale VerzorgingHaar en Huid
 • Kwantiteit0,8 Kg, 3 Kg
 • Geproduceerd in,
 • FabrikantPro Plan,ESP 08300105,AFFINITY PETCARE S.A. Plaça Europa, 54-56, 08902 Hospitalet de Llobregat (Spain)

Beschrijving Pro Plan Adult Kleine Rassen Gevoelige Huid Zalm en Rijst

PRO PLAN® Small & Mini Gevoelige Huid rijk aan zalm en rijst.
Complete diervoeding voor volwassen honden van minirassen en kleine rassen met een gevoelige huid. Productinformatie: PRO PLAN® Small & Mini Adult Gevoelige Huid is speciaal samengesteld voor kleine honden met een gevoelige huid. De huid kan gevoelig worden door verschillende factoren, zoals voedselovergevoeligheid, een ontsteking van het darmkanaal of stress. Sommige honden hebben meer jeuk dan andere en krabben dus ook meer, terwijl andere dan weer meer huidschilfers hebben dan honden met een normale huid.Kleine honden hebben vaak minder last van een gevoelige huid wanneer hun voeding ingrediënten bevat die de huid en de vacht gezond houden.
PRO PLAN® Small & Mini Adult Gevoelige Huid bevat een beperkte hoeveelheid eiwitbronnen en specifieke voedingsstoffen – zoals omega 3-vetzuren – die de huidreactie beperken bij voedselovergevoeligheid en zo de huid en de vacht gezond houden. Met specifieke gehaltes aan omega-3-vetzuren om de gevoelige huid te helpen ondersteunen. Helpt huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te verminderen.
HOGE TOLERANTIE FORMULEBevat een beperkt aantal eiwitbronnen om de mogelijke huidreacties van gevoelige honden te helpen verminderen.
GEBITSVERZORGINGHeeft aangetoond de opbouw van tandplak met 40% te verminderen. Uitgebalanceerde mineralen, vitamine D en de knapperige textuur van de brokjes ondersteunen gezonde tanden en tandvlees.
UITSTEKENDE SMAAKZorgvuldig geselecteerde ingrediënten, met stoom bereid, voor een uitstekende smaak en eetplezier.
SPECIALE KLEINE BROKJESSpeciale kleine brokjes, gemakkelijk te kauwen en geschikt voor de kaken van kleine honden.

Meningen van de klanten Pro Plan Adult Kleine Rassen Gevoelige Huid Zalm en Rijst