Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Interessante samenstelling op basis van voedingswaarden met zalm als belangrijkste bron van eiwitten, ideaal voor honden met een gevoelige huid. Purina Pro Plan is speciaal voor rassen met een gevoelige huid en zorgt voor een snack met een belangrijke vetzuursamenstelling, vitamines e.d. Dit voorkomt de gevoeligheden en beschermt de huid van uw hond. Het is belangrijk de juiste grootte van de brokken te kiezen om te zorgen dat uw hond de brokken goed kan verkauwen.

Dog food offers

Pro Plan Puppy Gevoelige Huid Kleine Rassen Zalm en Rijst

door

Pro Plan

PRO PLAN® Small & Mini Health & Wellbeing rijk aan kip en rijstVolledig diervoeder voor puppy's van minirassen en kleine rassen.ProductinformatiePRO PLAN® Small & Mini Puppy Health & Wellbeing is speciaal samengesteld om te be ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pro Plan Puppy Gevoelige Huid Kleine Rassen Zalm en Rijst

 • Verwijzing7613033284182
 • Gewicht800 GR, 3 Kg
 • MerkPro Plan
 • Fysieke activiteitSterk, Zacht, Gemiddeld
 • LeeftijdPuppy
 • SmaakVis, Zalm
 • Hond MaatKlein
 • Speciale VerzorgingHaar en Huid
 • Kwantiteit0,8 Kg, 3 Kg
 • Geproduceerd in,
 • FabrikantPro Plan,ESP 08300105,AFFINITY PETCARE S.A. Plaça Europa, 54-56, 08902 Hospitalet de Llobregat (Spain)

Beschrijving Pro Plan Puppy Gevoelige Huid Kleine Rassen Zalm en Rijst

PRO PLAN® Small & Mini Health & Wellbeing rijk aan kip en rijstVolledig diervoeder voor puppy's van minirassen en kleine rassen.ProductinformatiePRO PLAN® Small & Mini Puppy Health & Wellbeing is speciaal samengesteld om te beantwoorden aan de voedingsbehoeften van kleine puppy's (tot 8 maanden voor puppy's van minirassen met een volwassen gewicht tot 5 kg en tot 11 maanden voor puppy's van kleine rassen met een volwassen gewicht tussen 5 en 10 kg) en moet hun gezondheid en welzijn bevorderen. Kleine puppy's hebben een heel kleine maag en bereiken sneller hun volwassen grootte dan puppy's van middelgrote of grote rassen. Daarom hebben ze behoefte aan sterk geconcentreerde voeding met een hoog voedingsstofgehalte, compact verwerkt in kleine brokjes. Bovendien zijn veel kleine honden moeilijke, kieskeurige eters met een voorkeur voor voeding met een heerlijke smaak en hoogwaardige ingrediënten.OPTISTARTMet colostrum, de eerste moedermelk, rijk aan natuurlijke antistoffen, dat heeft aangetoond de immuunrespons te helpen bevorderen zodat het de bescherming, die hij van zijn moeder heeft gekregen, helpt aan te vullen. Het zorgt ook voor een goede balans tussen de goede en slechte bacteriën in de darmen van de pup om veelvoorkomende ongemakken tijdens de puppyfase weerstand te helpen bieden.OPTI ENERGYSpeciaal aangepaste energiegehaltes om tegemoet te komen aan de hoge energiebehoefte, die nodig is voor een gezonde groei. Geconcentreerde voedingsstoffen voor de snelle groei van kleine puppies, omdat deze groep honden gemiddeld 33% sneller groeit dan middelgrote puppies.HERSENEN & GEZICHTSVERMOGENBevat DHA, van oorsprong aanwezig in moedermelk, essentieel voor een UITSTEKENDE SMAAKZorgvuldig geselecteerde ingrediënten, met stoom bereid, voor een uitstekende smaak en eetplezier.SPECIALE KLEINE BROKJESSpeciale kleine brokjes, gemakkelijk te kauwen en geschikt voor de kaken van kleine honden.

Meningen van de klanten Pro Plan Puppy Gevoelige Huid Kleine Rassen Zalm en Rijst

5 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Este va genial con croqueta pequeña para cachorritos pequeños y de salmón con muchos omegas para el pelo.