Our specialist's review

Bij Aida Torres

Aida Torres

Originele duurzame badges.

Op dit type badge kunt u de contactgegevens zo vaak als u wilt wijzigen, waardoor u andere belangrijke informatie kunt opschrijven die u belangrijk vindt. Aan de ene kan staan de contactgegevens en aan de andere kant is een modern en aantrekkelijk design van Rogz.

Identificatie is een belangrijk hulpmiddel als u uw huisdier verliest. Het is handig om een telefoonnummer op te schrijven van u en uw dierenarts. Daarnaast is het belangrijk het op te schrijven in de juiste grootte.

Dog food offers

Rogz Identificatietag voor halsband IDR34-BG

door

Rogz

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Rogz Identificatietag voor halsband IDR34-BG

  • Verwijzing659510028198
  • MerkRogz
  • SpectrumRogz Tagz
  • Accessoires TypePlaten

Beschrijving Rogz Identificatietag voor halsband IDR34-BG

Huisdieren niet nodig visum. Maar ze moeten een paspoort hebben toch geen zichzelf respecterende Rogz Groupie zou toestaan ​​zijn of haar favoriete vriend om te gaan zonder de 's werelds eerste gepatenteerde, tweedelige, waterproof.noiseless, corrosie vrij, zelf-curtomizable. geavanceerde huisdier ID systeem. Zouden ze? Oh. en het maakt nogal een nuttig naamplaatje voor sleutels. tassen, sport kit. etc.

Packaqinq Elke Rogz paspoort wordt geleverd met een zilveren Quietlcc Flat Ouietloc Plaats mannelijke eindigen door oog van paspoort Afgelopen Ouietloc En veilig behaaglijk eenmaal gehecht aan ring op de kraag

Waterdicht Geen waterschade
Corrosie Gratis Nooit meer roestige metalen ring
Zelf Customisoble Geen graveren
Nieuwe y, Funkq Nooit meer saaie oude labels
Stil niet meer rammelen

Meningen van de klanten Rogz Identificatietag voor halsband IDR34-BG