Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Uitstekend product voor als uw in het water aan het spelen bent met uw hond. Voor eigenaren die vaak met het hond zijn op strand... en niet meer hun speelgoed willen verliezen.

De boei drijft op het water en de aantrekkelijke kleuren zorgen voor een makkelijke localisering. Uw hond zal opgewekt zijn om er voor te gaan!
Zoals altijd raak ik uw aan als u gebruik maakt van dit soort speelgoed om goed te bekijken hoe het product te gebruiken zodat het in zoveel mogelijk situaties kan worden gebruikt. Dit zorgt voor een optimaal speelplezier.

Dog food offers

Rogz Vuurtoren

door

Rogz

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Rogz Vuurtoren

  • Verwijzing659510032416
  • MerkRogz
  • KleurRood, Wit
  • KleurenSinsaasappel

Beschrijving Rogz Vuurtoren

Nooit meer verloren speelgoed - hier is de Rogz Lighthouse. Het is ergonomisch ontworpen om uw water-liefhebbende hond verleiden om de golven en de branding trotseren om waar het drijvende. De opvallende rode en witte strepen zijn onweerstaanbaar als dobberen in het water, en het snoer maakt het gemakkelijk om te gooien. Apporteren, en krijg je straathond nat - youll beide eindigen met een heleboel plezier ... en laten we niet vergeten de oefening. Super drijfvermogen Gemakkelijk Throwinq High Visibility

VUURTOREN LH02 60 x 255mm

Meningen van de klanten Rogz Vuurtoren

4 Sterren | 5 Beoordelingen
5 Sterren
40%
4 Sterren
40%
3 Sterren
20%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Chulísimo, ideal paea jugar en el mar o en el río. Lo tiras y flota de pie, es bastante grande y resistente.

Bij
in

Por Angela H. publicado el 24/01/2016

Ideal para motivar a tu perro a meterse en el agua. Los míos no tienen problema porque les gusta mucho el agua. Es muy visible y lo localizan muy bien aunque haya olas, es resistente y disfrutan mucho con él pues les gusta mucho, lo de ir a buscar. Totalmente recomendable.

Bij
in

Juguete muy resistente a la mordedura, tengo 3 perros tamaño grande y lo usamos mucho en la playa. Flota superbien y se ve perfectamente a pesar de las olas. El cabo permite lanzarlo lejos y aunque el perro estire de él aguanta bastante bien la tracción. Para mi es el mejor juguete flotante que he tenido.