Our specialist's review

Bij Oscar V.

Oscar V.

Ideale brokken voor grotere hondenrassen. Royal Canin besteed aandacht aan de behoeften van grotere rassen (Saint Bernard, Berner Sennenhond, Bulldogs, Duitse Herders, Newfoundlanders...) en zorgt door een combinatie van de juiste ingrediënten voor een verbetering van uw huisdier zijn gezondheid. Zeer voordelig voor honden van een groter ras.

Royal Canin Hondenvoer Giant Adult

Voor volwassen honden met een gewicht >45kgHelpt bij het behoud van de vitaliteit en de ideale vorm van zeer grote honden ouder dan 18 - 24 maandenEen zeer grote (Giant) hond heeft een lange en intensieve groeicurve, een imposant lichaam en een in ... Hele beschrijving bekijken

Gewicht

 • 15 Kg
  -10% when adding to cart
  74,89 €4,99/KG

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

 • x1 74,89 €74,89/aantal
 • x2 -€1,50 148,28 €73,39 last unit
 • x3 -€2,25 222,42 €72,64 last unit
 • x5 -€3,74 370,71 €71,15 last unit

Koop het met...

Dit vind je misschien ook leuk

Eigenschappen Royal Canin Hondenvoer Giant Adult

 • Verwijzing3182550703079
 • Gewicht15 Kg, 18 KG, 19 KG, 15 + 3 Kg, 15 + 4 Kg
 • MerkRoyal Canin
 • Fysieke activiteitGemiddeld
 • LeeftijdVolwassen
 • SmaakKip
 • Hond MaatGigant
 • Kwantiteit15 Kg, 15+3 Kg, 15+4 Kg, 18 Kg, 19 Kg
 • Geproduceerd in
 • SpectrumPhysiological Royal Canin, Royal Canin SHN Size Health Nutrition
 • FabrikantRoyal Canin,ESP28000439,Royal Canin Ibérica, S.A. PLAZA CARLOS TRIAS BELTRÁN, 4 Madrid 28022 MADRID (ESPAÑA)

Documenten

 • Giant_Adult

Beschrijving Royal Canin Hondenvoer Giant Adult

Voor volwassen honden met een gewicht >45kg
Helpt bij het behoud van de vitaliteit en de ideale vorm van zeer grote honden ouder dan 18 - 24 maandenEen zeer grote (Giant) hond heeft een lange en intensieve groeicurve, een imposant lichaam en een intensieve fysieke activiteit. De zeer grote hond vraagt erg veel van zijn gewrichten. Tijdens de groei en zijn verdere leven is het daarom essentieel om hem een compleet uitgebalanceerde voeding te geven. Een teveel aan calcium kan bijvoorbeeld poblemen veroorzaken. Een mogelijk gevolg van een teveel aan calcium is het ontwikkelen van een gevoeligheid voor osteochondrose, dat leidt tot misvorming van het kraakbeen in de gewrichten. Giant Adult bevat daarom een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium.
Een gevoelige spijsverteringDe lengte van de dikke darm van een Giant hond is erg lang, de dikke darm is wel 40x langer dan bijvoorbeeld die van een Dwergpoedel. Deze lengte is één van de redenen dat een zeer grote hond een gevoelige spijsvertering heeft. Het gevolg van deze lengte is dat de doorvoer een lange tijd in beslag neemt en daarom heeft een Giant hond een grote de kans op vergisting. De ingewanden nemen 2,8% van het totale lichaamsgewicht in beslag; bij kleine honden is dat 7%. De darmcapaciteit van zeer grote honden is daarom kleiner. Zeer grote honden hebben een voeding nodig met een zeer hoog energiegehalte, dit om het volume te beperken en om te voorkomen dat het spijsverteringskanaal overbelast wordt. Een ander kenmerk van het lichaam van een zeer grote hond is dat sommige rassen een diepe borstkas hebben dit maakt deze rassen gevoelig voor maagtorsie (maag kanteling).
JOINT FLEXCARE: Helpt bij het behoud van gezonde gewrichtenGiant Adult 28 bevat de stoffen Chondroïtine en Glucosamine. De stof Chondroïtine stimuleert de hydratatie van het kraakbeen, Glucosamine ondersteunt de kraakbeenvernieuwing. Deze samenwerkende combinatie ondersteunt, mede door een toevoeging van de stoffen EPA en DHA, het behoud van gezonde gewrichten. Giant Adult 28 helpt de hond om gezond oud te worden dankzij een gepatenteerd antioxidantencomplex bestaande uit (vitamine E vitamine C, taurine en luteïne).De levensverwachting van zeer grote honden ligt tussen de 7 en 9 jaar. Dit verklaart waarom de effecten van het ouder worden al zo vroeg optreden. Het is tevens een feit dat grote honden een zwakker hart en vaatstelsel hebben dan andere rassen. Daarom is het belangrijk hem een voeding te geven die toegespitst zijn op deze factoren.

Meningen van de klanten Royal Canin Hondenvoer Giant Adult

5 Sterren | 52 beoordelingen
5 Sterren
85%
4 Sterren
15%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

O meu Golias adora!

Bij
in

A nuestra mastina le encanta

Bij
in

El pienso de referencia para mis dogos alemanes. Mejor relacin coste/producto que el especfico de raza

Standaard prijs

74,89

Autoship bestelling Hoe werkt het?

Bespaar in uw Autoship leveringen! + info

-5%
Op voorraad
-
+

Prijzen geldig voor vandaag