🎂 We geven je 14% van je aankoop terug in de vorm van een tegoedbon voor je volgende bestelling

Online shop voor huisdieren

Gratis verzending vanaf €99

Royal Canin BHN Breed Health Nutrition voor honden

Royal Canin BHN Breed Health Nutrition voor honden

Het succes van Royal Canin is terug te voeren op de ambitie van de Franse dierenarts Jean Cathary. Deze dierenarts, gevestigd in het Zuid-Franse Aimargues, constateert in 1967 dat honden kampen met huidproblemen als gevolg van voedselallergie. Hij stelt zich als doel een hondenvoeding te ontwikkelen die huidproblemen tegengaat.

Onbetwiste pionier

Van meet af aan concentreert Royal Canin zich op het ontwikkelen van droogvoeding. Het succes van de voedingen leidt ertoe dat Royal Canin gestaag de hoogstaande productiemethoden kan uitbouwen en een onderzoeksteam kan oprichten. Vanaf het begin doen we dit samen met fokkers.

SIZE-concept

In 1980 beleeft Royal Canin een wereldprimeur met een voeding die specifiek is samengesteld voor de groei van pups voor grote rassen. De voeding voor pups is de basis onder het succesvolle SIZE-concept: het eerste voedingsprogramma dat rekening houdt met de voedingsbehoeften van honden van kleine, middelgrote en grote rassen (Mini, Medium, Maxi). In 2001 brengt Royal Canin een voeding op de markt voor zeer grote hondenrassen (Giant).

Dieetvoedingen en meer

Royal Canin heeft grote vooruitgang geboekt op het gebied van honden- en kattenvoeding. We hebben de basis gelegd voor een nieuwe benadering van gezondheidsvoeding, fysiologische voeding, dieetvoeding en voeding voor specifieke rassen. Zo ontwikkelden we al sinds 1999 voedingen afgestemd op kenmerken van specifieke rassen. Denkt u bijvoorbeeld aan voeding voor Perzische katten of voor kortschedelige honden; voedingen die nauwkeurig aansluiten bij de kaak- en gezichtsvorm van deze dieren en daarmee bij het eetgedrag.

Royal Canin BHN Breed Health Nutrition

Sorteer op...
45 producten op 2 pagina's
  • Gepubliceerd door Mandy d. op 29/01/2015
     

    Goede service, fijn dat je je zending kan volgen! En voer was netjes verpakt. Prijs is hier ook het laagst vergeleken met andere verkopers.

Bekijk alle gegevens van Royal Canin BHN Breed Health Nutrition
rtp