Online shop voor huisdieren

Gratis verzending vanaf €99

Royal Canin Dog Veterinary lines voor honden

Royal Canin Dog Veterinary lines voor honden

Het succes van Royal Canin is terug te voeren op de ambitie van de Franse dierenarts Jean Cathary. Deze dierenarts, gevestigd in het Zuid-Franse Aimargues, constateert in 1967 dat honden kampen met huidproblemen als gevolg van voedselallergie. Hij stelt zich als doel een hondenvoeding te ontwikkelen die huidproblemen tegengaat.

Onbetwiste pionier

Van meet af aan concentreert Royal Canin zich op het ontwikkelen van droogvoeding. Het succes van de voedingen leidt ertoe dat Royal Canin gestaag de hoogstaande productiemethoden kan uitbouwen en een onderzoeksteam kan oprichten. Vanaf het begin doen we dit samen met fokkers.

SIZE-concept

In 1980 beleeft Royal Canin een wereldprimeur met een voeding die specifiek is samengesteld voor de groei van pups voor grote rassen. De voeding voor pups is de basis onder het succesvolle SIZE-concept: het eerste voedingsprogramma dat rekening houdt met de voedingsbehoeften van honden van kleine, middelgrote en grote rassen (Mini, Medium, Maxi). In 2001 brengt Royal Canin een voeding op de markt voor zeer grote hondenrassen (Giant).

Dieetvoedingen en meer

Royal Canin heeft grote vooruitgang geboekt op het gebied van honden- en kattenvoeding. We hebben de basis gelegd voor een nieuwe benadering van gezondheidsvoeding, fysiologische voeding, dieetvoeding en voeding voor specifieke rassen. Zo ontwikkelden we al sinds 1999 voedingen afgestemd op kenmerken van specifieke rassen. Denkt u bijvoorbeeld aan voeding voor Perzische katten of voor kortschedelige honden; voedingen die nauwkeurig aansluiten bij de kaak- en gezichtsvorm van deze dieren en daarmee bij het eetgedrag.

Royal Canin Dog Veterinary lines

Sorteer op...
56 Producten
  • Gepubliceerd door Janny op 13/01/2021
     

    Goede informatie over de bestelling, snelle levering. Alle lof.

Bekijk alle gegevens van Royal Canin Dog Veterinary lines
rtp
Terug naar boven