Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Voor gezamelijke springoefeningen met uw hond. Eenvoudig te monteren. Het enige wat belangrijk is te onthouden is dat het in de grond gedreven moet worden, en daarvoor een verankering nodig is. Het product is speciaal bedoeld om gebruikt te worden tijdens gehoorzaamheidstrainingen. Samen te gebruiken met prijzen of snacks om zo de gehoorzaamheid sterk te verbeteren. Dit model bevat twee hekken en is perfect voor kleine en middelgrote honden.

Dog food offers

The Company Of Animals Agility Jump

Sprongen zijn het belangrijkste element van een behendigheids cursus. Met behulp van slechts een klein aantal sprongen kunt u uw hond alle draaien en manoeuvres leren die nodig zijn om meer ingewikkelde cursussen onder de knie te krijgen. CLIX Agilit ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen The Company Of Animals Agility Jump

  • Verwijzing5017245809102
  • MerkThe Company Of Animals
  • TypeSprongen
  • SpectrumClix

Beschrijving The Company Of Animals Agility Jump

Sprongen zijn het belangrijkste element van een behendigheids cursus. Met behulp van slechts een klein aantal sprongen kunt u uw hond alle draaien en manoeuvres leren die nodig zijn om meer ingewikkelde cursussen onder de knie te krijgen. CLIX Agility Jumps (2 per set) kan worden ingesteld op elke gewenste hoogte, evenals het hebben van drie gemarkeerde hoogtes die overeen komen met de standaard Kennel Club Agility regels.

Meningen van de klanten The Company Of Animals Agility Jump

3 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
0%
3 Sterren
100%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Un producto estupendo y genial para hacer agility y entrenar con tu perro, a los muy activos y ágiles les encanta el agility. Buena relación calidad-precio.