Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Stimuleer oefeningen en professionele tests om de gehoorzaamheid van uw huisdier te verbeteren. Dit kan worden gedaan door gebruik te maken van dit product, waarbij uw hond moet wachten op de mat als hij iets stouts heeft gedaan. Hij kan deze plaats pas verlaten als u het zegt. Door dit product goed te gebruiken zal dit zorgen voor uitstekende resultaten in de gehoorzaamheid.

Dog food offers

The Company Of Animals Agility Pause Mat

The Pause Mat is een manier om wat controle te introduceren in de behendigheids cursus. Het kan gebruikt worden aan het begin en het einde van de cursus, of zelfs een deel tussendoor! De CLIX Pause Mat is gemaakt van helder, gekleurd materiaal om het ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen The Company Of Animals Agility Pause Mat

  • Verwijzing5017245809409
  • MerkThe Company Of Animals
  • SpectrumClix

Beschrijving The Company Of Animals Agility Pause Mat

The Pause Mat is een manier om wat controle te introduceren in de behendigheids cursus. Het kan gebruikt worden aan het begin en het einde van de cursus, of zelfs een deel tussendoor! De CLIX Pause Mat is gemaakt van helder, gekleurd materiaal om het goed zichtbaar te maken. Je bevestigd het gemakkelijk aan de grond met 4 haringen.

Meningen van de klanten The Company Of Animals Agility Pause Mat

3 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
0%
3 Sterren
100%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Un producto estupendo y genial para hacer agility y entrenar con tu perro, a los muy activos y ágiles les encanta el agility. Buena relación calidad-precio.