Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Deze tunnel is een obstakel dat speciaal gemaakt is om de behendigheid te testen. Niet alleen voor professionals en ideaal om uw hond zijn gehoorzaamheid te trainen en tegelijkertijd plezier te hebben. Met dit type product bevorder je de controle en communicatie met de hond. Dit onderlinge verband is zeer belangrijk voor een goede band tussen u en uw hond.

Dog food offers

The Company Of Animals Agility Tunnel

Behendigheid, ook wel agility genoemd, is een leuke en spannende sport waarbij oefeningen en lichamelijke beweging van zowel hond als baasje centraal staan! Of u nu kampioen wilt worden bij de volgende hondenshow of gewoon plezier wilt beleven met uw ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen The Company Of Animals Agility Tunnel

  • Verwijzing5017245809300
  • MerkThe Company Of Animals
  • TypeTunnels
  • SpectrumClix

Beschrijving The Company Of Animals Agility Tunnel

Behendigheid, ook wel agility genoemd, is een leuke en spannende sport waarbij oefeningen en lichamelijke beweging van zowel hond als baasje centraal staan! Of u nu kampioen wilt worden bij de volgende hondenshow of gewoon plezier wilt beleven met uw viervoeter, de behendigheidsset van CLIX® is de perfecte manier om aan de slag te gaan. Deze lichtgewicht, compacte set kunt u in de bijbehorende draagzak gemakkelijk naar het park of een veld meenemen.

Meningen van de klanten The Company Of Animals Agility Tunnel

3 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
0%
3 Sterren
100%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Un producto estupendo y genial para hacer agility y entrenar con tu perro, a los muy activos y ágiles les encanta el agility. Buena relación calidad-precio.