Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Deze paaltjes zijn goede obstakels om aan de behendigheid te werken. Niet alleen een product voor professionals, vanwege de makkelijke en plezierige werkwijze. U moet uw hond leren uw hand te volgen als wijzer om zo de juiste richting aan te geven. U kunt in het begin hekken opzetten zodat uw hond een beter idee heeft van wat de bedoeling is. Streef ernaar om een zo hoog mogelijk snelheid te krijgen.

Dog food offers

The Company Of Animals Agility Weave Poles

Weave Poles zijn waarschijnlijk het moeilijkste stuk van de behendigheids apparatuur, ze vereisen grote vaardigheid en veel behendigheid. Het is de meest indrukwekkende oefeningen, eenmaal geleerd door de hond. CLIX Weave Polen worden compleet geleve ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen The Company Of Animals Agility Weave Poles

  • Verwijzing5017245809201
  • MerkThe Company Of Animals
  • TypeSlalom
  • SpectrumClix

Beschrijving The Company Of Animals Agility Weave Poles

Weave Poles zijn waarschijnlijk het moeilijkste stuk van de behendigheids apparatuur, ze vereisen grote vaardigheid en veel behendigheid. Het is de meest indrukwekkende oefeningen, eenmaal geleerd door de hond. CLIX Weave Polen worden compleet geleverd met meetlint om ervoor te zorgen dat de polen op de juiste afstand van elkaar worden geplaatst. De kit bevat 6 palen.

Meningen van de klanten The Company Of Animals Agility Weave Poles

3 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
0%
3 Sterren
100%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Un producto estupendo y genial para hacer agility y entrenar con tu perro, a los muy activos y ágiles les encanta el agility. Buena relación calidad-precio.