Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Clix retreiver met dispenser is een uitstekend product om te spelen met uw hond terwijl u tegelijkertijd gehoorzaamheidstrainingen oefent zoals het achterna rennen of vangen van dit speeltje. Het product is zwaar, maar blijft in het water drijven en is ook uitstekend te gebruiken. Het is belangrijk dat u de belangstelling van uw hond blijft behouden, bijvoorbeeld door het belonen van uw hond door middel van snacks als hij het speeltje achterna heeft gezeten of gevangen heeft.

Dog food offers

The Company Of Animals Clix Retriever met Dispenser

De Retriever is het ultiene apporteer trainingsapparaat, ontworpen om te helpen met de apporteer training. De lus van het touw maakt de Retriever gemakkelijk om lange afstanden te gooien en wanneer de hond de Retriever terug heeft gebracht naar u, ku ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen The Company Of Animals Clix Retriever met Dispenser

  • Verwijzing501724521166
  • MerkThe Company Of Animals
  • KleurenBlauw
  • MaterialenCanvas
  • SpectrumClix

Beschrijving The Company Of Animals Clix Retriever met Dispenser

De Retriever is het ultiene apporteer trainingsapparaat, ontworpen om te helpen met de apporteer training. De lus van het touw maakt de Retriever gemakkelijk om lange afstanden te gooien en wanneer de hond de Retriever terug heeft gebracht naar u, kunt u snel en makkelijk de beveiligde traktatie geven om uw hond te belonen voor zijn goede gedrag. Het materiaal en het ontwerp van de Retriever maakt dit een essentieel, stijlvol en duurzaam aporteer tool.

Meningen van de klanten The Company Of Animals Clix Retriever met Dispenser