Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Voor honden in opleiding is het voor veel trainers belangrijk gebruik te maken van positieve methodes om goed gedrag te belonen zoals prijzen, speelgoed... maar deze technieken zorgen er niet voor om uw hond te corrigeren bij slecht gedrag. Het is daarom belangrijk een product te hebben dat uw hond leert dat slecht gedrag niet getolereerd wordt.

Dit Dog Stop alarm zorgt voor een geluid dat zeer onaangenaam is voor uw hond en hem zal leren dat zulk soort gedrag niet getolereerd word. Het is belangrijk dit product te gebruiken om ervoor te zorgen dat ongewenst gedrag niet optreedt. 

Dog food offers

The Company Of Animals Dog Stop Alarm

Moderne honden opleiding is nu gericht op beloning in plaats van straf. Voor veel dieren is dit een motiverende, positieve benadering van training en dit zal het gewenste resultaat geven. Echter, af en toe kan een dier zich misdragen in de mate dat h ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen The Company Of Animals Dog Stop Alarm

  • Verwijzing886284427609
  • MerkThe Company Of Animals
  • GedragsverbeteraarAnti-blaffen
  • TypeGeluid
  • SpectrumClix

Beschrijving The Company Of Animals Dog Stop Alarm

Moderne honden opleiding is nu gericht op beloning in plaats van straf. Voor veel dieren is dit een motiverende, positieve benadering van training en dit zal het gewenste resultaat geven. Echter, af en toe kan een dier zich misdragen in de mate dat hij zichzelf in gevaar brengt, en een goed getimede onderbrekende prikkel nodig heeft. Dog Stop Alarm zendt een hoog geluid, waardoor de hond afgeleidt wordt en daarmee is er de mogelijkheid om zijn gedrag te sturen.

Meningen van de klanten The Company Of Animals Dog Stop Alarm