Our specialist's review

Bij Oscar V.

Oscar V.

Dit soort fluiten zijn een goede bron om te gebruiken voor communicatie tussen u en uw hond op lange afstand. Veel professionals gebruiken voor die redenen dit product. Uw hond zal na enkele keren gebruik van dit product de toon herkennen en ernaar toe rennen. Voor eigenaren van dit product is het belangrijk een goed contact vast te stellen tussen het geluid en het feit dat uw hond het herkent en ernaar toe rent.
Het is raadzaam niet van type fluit te veranderen omdat het geluid zeer verschillend is voor het hondenoor. Zeer nuttig voor honden tijdens uitjes naar het buitenland.

media/1/banners/banner_1711541889_ciQ9oKB4.webp

The Company Of Animals CLIX Two Tone Whistle

Deze lichtgewicht, traditionele fluit is de perfecte training accessoire voor de honden liefhebber. Doordat u twee verschillen tonen kunt kiezen, is het zowel duurzaam en multifunctioneel en is geschikt voor al de training die u hond nodig heeft. Het ...

Maat

  • S Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen The Company Of Animals CLIX Two Tone Whistle

  • Verwijzing501724522125
  • MerkThe Company Of Animals
  • Fluit TypeMet tinten
  • MaatS, L
  • SpectrumClix

Beschrijving The Company Of Animals CLIX Two Tone Whistle

Deze lichtgewicht, traditionele fluit is de perfecte training accessoire voor de honden liefhebber. Doordat u twee verschillen tonen kunt kiezen, is het zowel duurzaam en multifunctioneel en is geschikt voor al de training die u hond nodig heeft. Het wordt geleverd met een licht koord, zo heeft u de fluit altijd gemakkelijk bij de hand. De CLIX Plastic Fluitje is verkrijgbaar in 2 maten: Small en Large.

Meningen van de klanten The Company Of Animals CLIX Two Tone Whistle