Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Het onderwijzen van uw pup is van belang om te zorgen voor een goed uitgebalanceerde en gezonde hond die ook gehoorzaam is. Er zijn veel technieken om uw hond op te voeden, en een van de meest gebruikte is de Clicker-methode. Deze methode zorgt voor een relatie tussen u en uw hond door te klikken met de Clicker telkens als hij goed gedrag vertoont. Uw pup zal dan in korte tijd de klik associëren met goed gedrag. Perfect voor pups die makkelijk gehoorzaamheid kan worden aangeleerd.

De Puppy Training Kit zorgt voor alles wat u nodig hebt voor een goede opleiding van uw hond. 

Dog food offers

The Company Of Animals Puppy Training Kit

Puppytraining is van essentieel belang als u uw puppy wilt laten opgroeien tot een goed opgevoede hond. De CLIX trainingskit voor puppy’s biedt u de belangrijke producten die u nodig hebt om dit te bereiken:De Multi-Clicker heeft een toon-/volu ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen The Company Of Animals Puppy Training Kit

  • Verwijzing5017245890100
  • MerkThe Company Of Animals
  • KleurenRoze
  • Type ClickerKnop
  • TypeTassen
  • SpectrumClix

Beschrijving The Company Of Animals Puppy Training Kit

Puppytraining is van essentieel belang als u uw puppy wilt laten opgroeien tot een goed opgevoede hond. De CLIX trainingskit voor puppy’s biedt u de belangrijke producten die u nodig hebt om dit te bereiken:De Multi-Clicker heeft een toon-/volumeregeling.The CLIX trainingslijn voor puppy’s voor thuis, waarmee u ongewenst gedrag kunt afleren.De Treat Bag is voorzien van een riemklem en ringhaakbevestigingen met stevige trekkoordsluiting.Deze smakelijke één-calorieversnaperingen zijn perfect voor training.Plus een uitgebreide trainingsgids.

Meningen van de klanten The Company Of Animals Puppy Training Kit