Online shop voor huisdieren

Gratis verzending vanaf €99

Trixie voor honden

Trixie voor honden

Huisdieren zijn in het middelpunt van onze aandacht voor meer dan 38 jaar. Onze passie voor huisdieren en hun eigenaren en onze interesse in hen hebben geholpen ons voortdurend te groeien.

Als marktleider TRIXIE Heimtierbedarf (Pet Supplies) GmbH & Co KG levert regelmatig ongeveer 5.000 klanten in Duitsland met ongeveer 6.000 artikelen voor honden, katten, kleine dieren, vissen en reptielen.

Meer dan 300 medewerkers werken in het hoofdkantoor van het bedrijf in Tarp, in de administratie als in warehousing. Naast dat het bedrijf traint leerlingen in zes verschillende beroepen.

25 vertegenwoordigers en twee merchandisers klantenservice te verlenen voor Duitsland en Oostenrijk. Nog eens zes verkopers kijken na onze direct marketing in het Verenigd Koninkrijk, en acht meer betrekking hebben op de Franse markt.

De uitgebreide reeks producten wordt geëxporteerd naar meer dan 70 landen. De complete logistieke service en afhandeling van orders is gedaan van Tarp.

Innovatieve producten, de moderne technologie, snelle levering capaciteit, klantgerichte service en zeer gemotiveerde medewerkers kan worden genoemd als een aantal van onze succesfactoren.

Veel van onze productlijnen worden ontwikkeld, gecontroleerd en getest in eigen huis door onze experts. Hoge kwaliteitsnormen alsmede nauwgezette aandacht voor klantenzorg zijn een topprioriteit voor ons.

Wij hopen dat u en uw huisdier genieten van onze TRIXIE producten.

Bereik van Trixie - honden

Trixie

Sorteer op...
1221 producten op 51 pagina's
 • Gepubliceerd door Cláudia O. op 13/07/2023
    

  Smells good and the fur is smooth. Not shiny though

 • Gepubliceerd door Julia op 04/10/2019
   

  scares off cats need to spray every couple of days

 • Gepubliceerd door annemiek v. op 17/06/2014
    

  Hij vond ze lekkermaar ik vond ze aan de kleine kant hadden nog groter mogen zijn mis iets voor een volgende keer

 • Gepubliceerd door Ron C. op 02/12/2013

  Ondanks mijn bedenkingen viel het product zeker niet tegen. Het absorbeert en geen geurtjes. Een bijkomend voordeel is dat het erg licht is dus kattenbak is makkelijk te verschonen.
  Een minpuntje vind ik dat de pellets makkelijk door de kat uit de bak meegenomen wordt dus je 'hele' huis ligt vol.

Bekijk alle gegevens van Trixie
rtp